System Volume Information – jak przy NTFS usunąć zawartość
Kiedy miałem na XP Pro partycję FAT32 to mogłem sobie wejść do tego katalogu i usunąć jego zawartość. Teraz kiedy zainstalowałem XP Pro na pratycji NTFS to niestety nie moge wejśc do tego katalogu. Są w nim same śmieci które u mnie zajmują ok. 400 MB. Wie ktoś jak się dobrać do tych śmiaci i je wykasować ?? Dzięki za pomoc.
Odpowiedzi: 5
Aligator. Pewna część postów ma związek z przywilejami i uprawnieniami w XP. Moźe stworzyć specjalny temat temu poświęcony i tam zgromadzić wiedzę, którą mamy. Modyfikacje tej propozycji są dopuszczalne i mile widziane!
Pewnei źe pomogło. Winda sama skasowała wszystkie pliki. Była tez opcja źeby zmniejszyć procentowo. Ale minimum to byo 7%. Cóź mogę powiedzieć ... jak partycja ma 120 GB to 7% to nie mało :–) Skasowałem wszystko i mam spokój. Dzięki za pomoc :–)
Czasami trzeba jeszcze troszeczkę pokombinować :wink: Ja takźe wpisałem "System Volume Information" ale dodatkowo dodałem jeszcze autora, bo wiedziałem źe udzialałem odpowiedzi w temacie no i to był drugi z kolei :wink: Rozumiem źe temat który Ci podrzuciłem się przydał :?: :wink:
Dzięki wielkie za odpowiedz. Jeszcze raz się nie zawiodłem. Nie siedzę od dziś na necie i wiem źe najpierw trzeba poszukać czy juź ktoś nei poruszał tego tematu ale jak wpisałem do wyszukiwarki na forum "System Volume Information" to wyświetliło mi się "Znaleziono 691 wyników" – no załamka. A oczywiście w źadnym ze 150 nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Więc zadałem je jeszcze raz. Dziękuję i przepraszam ... polecam się na przyszłość :–)
A moźna przecieź poszukać :wink: :P http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=5976&highlight=system+volume+information
Strona 1 / 1