system sie wiesza pomocy
witam od pewnego czasu cos mi zaczelo sie zawieszac zrobilem formata zrobilem dalje jest tak samo gdy wlaczam kompa to gdy znika ta 2 tabelka przed logiem win xp wiesza mi sie komp i jest czarny ekran musze kilka razy resetowac dopiero wejdzie od czego to zalezy prosze o pomoc
Odpowiedzi: 3
Martino21 – zrozum, źe z Twego postu to nawet Pytia wywróźyć by mogła tylko tyle, źe masz windowsa XP, ale juz tego czy i jak zaktalizowanego nie.
Podaj pełne informacje o wersji systemu, stanie poprawek, konfiguracji sprzętu. O tym czy cos instalowałeś przed wystąpieniem problemu – sprźet progrmay.
Czy i jakiego antywirusa uzywasz i czy coś znajdował. to samo dotyczy innych progrmaów odrobaczajacych.
Gdy juź wejdziesz do systmeu to sprawdź czy i jakie błedy wskazują logi – eventvwr.msc w uruchom wpisany i przejrzenie zawartości apletu.
Temperatury i napiecia teź spreawdź – nawet te podawane w BIOS–ie to juz jakaś wskazowka.
Tak trudnio ci zrozumieć treść tego co w linku wskazanym przez Bobiego sie znajduje, byś nie umiał sie do sugestii zastosować ?
Podaj pełne informacje o wersji systemu, stanie poprawek, konfiguracji sprzętu. O tym czy cos instalowałeś przed wystąpieniem problemu – sprźet progrmay.
Czy i jakiego antywirusa uzywasz i czy coś znajdował. to samo dotyczy innych progrmaów odrobaczajacych.
Gdy juź wejdziesz do systmeu to sprawdź czy i jakie błedy wskazują logi – eventvwr.msc w uruchom wpisany i przejrzenie zawartości apletu.
Temperatury i napiecia teź spreawdź – nawet te podawane w BIOS–ie to juz jakaś wskazowka.
Tak trudnio ci zrozumieć treść tego co w linku wskazanym przez Bobiego sie znajduje, byś nie umiał sie do sugestii zastosować ?
no temat poprawilem a do mojego problmu to nie mam pojecia od kiedy to sie stalo moze w biosie cos pogrzebalem moze nie mam pojecia czemu tak jest w tym temacie jestem zielony wiec pisze tutaj
Popraw nazwę tematu na początek:
Źródło: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587
Nastepnie przeczytaj całosć tekstu Rebego i raz jeszcze dokładnie (bez takiego słowotoku) opisz problem.
Tytuł juź te parę słów pojawiających się w nim powinno wskazywać sedno sprawy. Nie jest dobrze widziane nie tylko opisywanie problemu poprzez Problem, Help i inne nic nikomu nie mówiące okrzyki rozpaczy. Tak samo nie jest w dobrym tonie ozdabianie tytułu wykrzyknikami i innymi znaczkami mającymi zwrócić uwagę na ten właśnie temat.
Źródło: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587
Nastepnie przeczytaj całosć tekstu Rebego i raz jeszcze dokładnie (bez takiego słowotoku) opisz problem.
Strona 1 / 1