System plików na XP Pro Pilne!
Elo!! Słyszałem źe NTFS jest lepszym systemem plików niź FAT32 i dlatego wczoraj chciałem sobie przekonwertować z FAT32 na NTFS. Wkładam płytke z XP Professional i pyta mnie normalnie o instalacje, klikam "dalej" i potem mnie pyta czy system plików zmienić z FAT32 na NTSF ja mu mówie źe tak. No i nagle zaczyna konwertować...wszystko ładnie pięknie, ale potem zaczyna kopiować jakieś pliki. Potem nastąpił restart i wszystko od początku i patrze źe dysk E ma system NTSF, no to myśle źe wszystko fajnie pięknie i "zaznaczam" mu źeby wszystkie dyski mi skonwertował czyli w moim przypadku C, D, E, F ( z czego E juź skonwertowany). No i jak juź wszystko jest ładnie zrobione to potem on sie ładuje i patrze a on mi zainstalował 4 XP–ki na wszystkich dyskach....dlaczego ??? A nie moge dac formatuj dyski ani nic. Mam jeszcze drugi problem ale to juź na gg napisze, oto nr. gg 7490570, pomóźcie mi:(
Odpowiedzi: 1
"Troszeczkę" nie tak, jak trzeba wziąłeś się za to konwertowanie... :o Co z resztą juź mcscr@by zauwaźył :wink:
Strona 1 / 1