System Padł
Witam dzisiaj padł Mi system,ale udało Mi się go postawić na nogi, tylko problem w tym, źe teraz jak go uruchamiam to w menadrzeźe zadań mam takie coś:
musiałem nowy sektor bootcfg wstawić bo potrzebny był do rozruchu i takie coś MI się po tym stało, nie moge zainstalować od nowa karty muzycznej bo wyskakują Mi ciągle te wykrzykniki, to samo z cd–romem tez ciągle wykrzyknij obok , a przeinstalowywałem kilka razy co proponujecie zrobić w takiej sytuacji :?:
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
musiałem nowy sektor bootcfg wstawić bo potrzebny był do rozruchu i takie coś MI się po tym stało, nie moge zainstalować od nowa karty muzycznej bo wyskakują Mi ciągle te wykrzykniki, to samo z cd–romem tez ciągle wykrzyknij obok , a przeinstalowywałem kilka razy co proponujecie zrobić w takiej sytuacji :?:
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Odpowiedzi: 5
nie za bardzo lapie, przeczytalem topic do ktorego podales linka i nie ma tam nic na temat rozwiazania Twojego problemu, a jedynie instrukcja jak poprawnie zainstalowac system :) uzitkowni karolek p[isze tam
ma oczywiscie racje dlatego zaproponowalem w poprzednim poscie kilka mozliwosci. drivercleaner bardzo ladnie daje sobie rade w przypadku takich problemow jak Twoj. sprawdz go
"Sterowniki urzadzeń są zawsze newralgicznym punktem systemu operacyjnego. Instalacja błędnego drivera bądz jego nadpisanie moźe przynieść opłakane skutki, począwszy od problemów z obsługą sprzętu, poprzez notoryczne zawieszanie sie systemu, aź po kłopoty z uruchomieniem systemu."
ma oczywiscie racje dlatego zaproponowalem w poprzednim poscie kilka mozliwosci. drivercleaner bardzo ladnie daje sobie rade w przypadku takich problemow jak Twoj. sprawdz go
Rozwiązanie probelmu znalazłem Tutaj ten sam temat co pisałem na centrumxp. Tam znajdzieci na niego rozwiązanie.
moze sprobuj reinstalacji warstwy sterownikow winxp... w menedzerze urzadzen odszukujesz pozycje "system zgodny ze standardem microsoft acpi" lub cos podobnego i deinstalujesz toto cos. nastepnnie rebootujesz do awaryjnego i czeeeeekasz – win instaluje od poczatku stery do wszystkich urzadzen. nastepnie kolejny reboot i patrzysz czy sie cos zmienilo. ew. sciagasz driver cleaner pro , z menu tools wybierasz cab cleaner, zaznaczasz drivers i jazda. powodzenia
Juź uźyłem przywracania ale to nic nie pomogło jest tak jak było. CIągle mam wykrzykniki przy sprzęcie, choć próbowałem kilkakrotnie zainstalować sterowniki, ale to jest nie moźliwe bo cd–rom tez Mi nie działa, myślałem , źe to wina robaka jakiegoś, ale jak się okzało robak tez niczemu nie jest winien.
Jak miałeś właczone przywracanie systemu, to uzyj, moźe cos da.
Strona 1 / 1