SYSTEM NIE CHCE SIE WLACZYC...
Witam.
Po wlaczeniu kopmutera i plytki startowej windows XP pro (przy próbie instalacji systemu) wyskakuje czarne tlo : "trwa rozpoczynanie instalacji Windows"; napis znika i dalej nic sie nie dzieje...
Przy probie uruchomienia systemu "normalnie" dzieje sie to samo.
Nawet klawisz F8 wogóle nie odpowiada... :?
co moge z tym fantem zrobic :?:
Po wlaczeniu kopmutera i plytki startowej windows XP pro (przy próbie instalacji systemu) wyskakuje czarne tlo : "trwa rozpoczynanie instalacji Windows"; napis znika i dalej nic sie nie dzieje...
Przy probie uruchomienia systemu "normalnie" dzieje sie to samo.
Nawet klawisz F8 wogóle nie odpowiada... :?
co moge z tym fantem zrobic :?:
Odpowiedzi: 6
Kuzi jak sprawdzisz to daj znać jak ci wyszło!!!!
Pozdro.:wink:
Kuzi jak sprawdzisz to daj znać jak ci wyszło!!!!
wielkie dzieki... ale jutro to porobie bo jestem juz zmeczony...
narqa
narqa
Treaz zainstaluj albo jak masz to wejdz w windows na tym 3,3GB!! I sformatuj dysk z poziomu windowsa!!! Wejdź w Start–Panel sterowania–Narzędzia Administracyjne–Zarządzanie komputerem–Magazyn–Zarządzanie dyskami!! Teraz sformatuj dysk ten wielki!! I urychom go jako Master i zainstaluh winde .. Zobaczymy czy coś wyskoczy!!A czy z dyskiem coś jest :? Miał jakieś stukanie kiedyś psuł sie ,albo coś:?
Jeśli nic to spowrotem na 3,3 GB i szukać w necie programów testujących dysk. Zobacz teź EVERESTEM lub AIDA32.
Jeśli nic to spowrotem na 3,3 GB i szukać w necie programów testujących dysk. Zobacz teź EVERESTEM lub AIDA32.
jak podpielem inny dysk to chasa... teraz podpielem ten "popsuty" [wd caviar 120gb SATA] jako Slave, a drugi [Fujitsu 3,3GB ATA] jako master i czyta mi 2 dyski... od czego moge zaczac... ;/
Komputer na gwarancji??to do seriwsu ja myśle źe to coś z biosem kombinowałeś coś??
Strona 1 / 1