system–mechanik–5
sciagnolem ten program i nie mogego zalnstalowac–dlaczego?nawet przy uzyciu kreatora.1– raz urzchomil sie i koniec!mam win.XP–prof
Odpowiedzi: 2
Rzebyś choć dał szansę i zasiał – przepisął ten błąd i w lagach sprawdził co na temat niego jest,a tak ...... ?
Szczerze powiedziawszy to poza ccleanerem do porządków uźywam wyłacznie narzedzi systmeowych – nie pisze o robactwie i ochronie przed nim,ale o sprźątaniu w samym systemie i na dysku.
Szczerze powiedziawszy to poza ccleanerem do porządków uźywam wyłacznie narzedzi systmeowych – nie pisze o robactwie i ochronie przed nim,ale o sprźątaniu w samym systemie i na dysku.
sciagnolem SYSTEM–MECHANIK 5 raz sie uruchomil i pokazuje caly czas blad wylaczajac program! Nie mam juz sily bo mosze posprzatac w komputerze i jak do tej pory nie znalazlem programu ktory by mi w tym pomogl!!Jeden psol drugi naprowial a na kompoterze bez zmian jak balagan i smieci byly tak sa!nie wiem juz jaki program mam zainstalowac wiekrzosc jest platna albo demo!antywirusa mam AVAST ad–AWARE! z naprawczych CCleaner i Rregistry healer
Strona 1 / 1