System Mechanic
Szukam polskiej nakladki na ten oto program. Jezeli to jest wazne mam zainstalowana wersje 3.7h
Wole dokladniej wiedziec o co chodzi nie chce mi sie odnowa instalowac wina :wink:
A wlasnie a moze lepiej jak sobie zalatwie nortona sys works :?: ktory program bedzie lepszy :?:
Pozdrawiam!!!!
Wole dokladniej wiedziec o co chodzi nie chce mi sie odnowa instalowac wina :wink:
A wlasnie a moze lepiej jak sobie zalatwie nortona sys works :?: ktory program bedzie lepszy :?:
Pozdrawiam!!!!
Odpowiedzi: 15
Beriam,gadam,bo wiem.Programik jv16PowerTool wyciął mi pół rejestru i tylko cud uratował od katastrofy.Inne gówniane RegDoctory czy cleanery są po prostu niedopracowane do WinXP.Pokaź mi proszę cleaner z atestem Microsoftu na Win XP ?????
Bo System Mechanic 3.7 TAKI MA :!: To tak jak z antywirusami.Atest ma tylko Norton i McAffe.
I tyle.Pozdrawiam. 8)
Bo System Mechanic 3.7 TAKI MA :!: To tak jak z antywirusami.Atest ma tylko Norton i McAffe.
I tyle.Pozdrawiam. 8)
Beriam,gadam,bo wiem.Programik jv16PowerTool wyciął mi pół rejestru i tylko cud uratował od katastrofy.Inne gówniane RegDoctory czy cleanery są po prostu niedopracowane do WinXP.Pokaź mi proszę cleaner z atestem Microsoftu na Win XP ?????
I tyle.Pozdrawiam. 8)
I tyle.Pozdrawiam. 8)
I tyle.Pozdrawiam. 8)
I tyle.Pozdrawiam. 8)
tire:Te róźne gówniane RegCleanery,jv16 PowerToolsy i inne czyściciele shareware czy freeware,w/g mojego głębokiego przekonania oraz PRAKTYKI – są g...o warte w porównaniu z SM 3.7[e,h].Program ten jest b.chwalony w czasopismach komputerowych oraz na zachodnich internetowych stronach fachowych porad w tematyce PC.Zatem polecam i w razie czego słuźę pomocą.
Pozdrawiam. 8)
linki:
www.iolo.com/sm/index.htm –––––––program/trial
http://back.to/fosi –progr.+crack
Dzięki SM miałem tylko raz preinstalkę,z powodu złośliwego trojana TheReebot,którego wpuścił gówniany program antywirusowy AntVirenKit 11 Prof.
Tire co ty gadasz , ja uzywam tych włsnie progow , ktore ty nazywasz gównianymi i nie narzekam , nie ma rzadnych nieprzewidywalnych zmian na kompie ....
Wiele servisów poleca te programy , nawet dla nowicjuszy w temacie kompa i programow tam sie znajdujacych , a polski interfejs , prosta obsługa i dobre dzialanie powoduja to , ze maja coraz wiecej zwolennikow .....
Wiec zachwalanie jednego programu kosztem innego nie ma sensu, moze one ci tak felernie działały poniewaz kolidowaly z czyms zainstalowanym na twardym :?: :idea:
Te róźne gówniane RegCleanery,jv16 PowerToolsy i inne czyściciele shareware czy freeware,w/g mojego głębokiego przekonania oraz PRAKTYKI – są g...o warte w porównaniu z SM 3.7[e,h].Program ten jest b.chwalony w czasopismach komputerowych oraz na zachodnich internetowych stronach fachowych porad w tematyce PC.Zatem polecam i w razie czego słuźę pomocą.
Pozdrawiam. 8)
linki:
Dzięki SM miałem tylko raz preinstalkę,z powodu złośliwego trojana TheReebot,którego wpuścił gówniany program antywirusowy AntVirenKit 11 Prof.
Pozdrawiam. 8)
linki:
SM uźywam odkąd mam kompa (ponad 2 lata) i nigdy mnie nie zawiódł, ami nie usunął czegoś co było potrzebde. Usówa poprostu śmieci, a dzięki codziennyemu skanowaniu mam czyściutki system i XP chodzi luxik :)
System Mechanic 3.7 [e,h] uźywam juź od ponad roku.Nigdy nie zdaźyło mi się aby coś popsuł!Jest bardzo przyjazny i bezpieczny.No i szybki.Wszystko,co pokaźe moźecie i nalęzy wywalać.Tym bardziej,źe tworzy on i tak kopie bezpieczeństwa.Poza tym ma Incinerator,opcję wzorowaną na wojskowej spalarce plików–śmieci.Tzn.podejźany plik [np.o wirus,trojan]lub inne g....,wkładamy tam i on go spopiela!Bez śladu źycia!
SM 3.7 e jest wcześniejszą wersją SM 3.7 h. Polecam
3.7h.
Pozdrawiam 8)
SM 3.7 e jest wcześniejszą wersją SM 3.7 h. Polecam
3.7h.
Pozdrawiam 8)
Program jest wart uzywania zwłaszcza źe jest polecany przez microsoft. Na stronie http://www.wersje–pl.prv.pl/ w Download/Inne programy jest do pobrania wersja testowa System Mechanic v 3.7e. Z wersją 3.7h nie działa.
Dzieki run_DNA. Teraz wiem co mozna wywalac i mam nadzieje ze windows bedzie lepiej chodzil jak bedzie usuwalo sie te zbetnie smiecie niz wczesniej jak chodzil z nimi :wink: Narazie jestem po swierzej instalacji to nie narzekam.
Pozdrawiam!!!!
Pozdrawiam!!!!
Witam
Skoro został poruszony temat System Mechanic'a to pozowole sobie na spytanie się co to są za rozszerzenia .GID .OLD czy .BAK, poniewaz przy opcji usuwania zbędnych plików (junk & obsolete files) pojawiają mi sie te rozszerzenia. Czy mogę je spokojnie usunąc? A co do samego programu SystemMechanic to jestem pod wielkim wrazeniem tego programu. DIR – nie ma obaw przy usuwaniu wpisów rejestru. Ja zawsze usuwam wszystko to co mi pokaze przy scanowaniu i nadal mi Winda chodzi.
Dziękuje za uwage
Skoro został poruszony temat System Mechanic'a to pozowole sobie na spytanie się co to są za rozszerzenia .GID .OLD czy .BAK, poniewaz przy opcji usuwania zbędnych plików (junk & obsolete files) pojawiają mi sie te rozszerzenia. Czy mogę je spokojnie usunąc? A co do samego programu SystemMechanic to jestem pod wielkim wrazeniem tego programu. DIR – nie ma obaw przy usuwaniu wpisów rejestru. Ja zawsze usuwam wszystko to co mi pokaze przy scanowaniu i nadal mi Winda chodzi.
Dziękuje za uwage
Witam
Dziękuje za uwage
Dziękuje za uwage
Witam
Dziękuje za uwage
Dziękuje za uwage
Tire masz racje ten progs nie jest taki trudny w obsludze, poprostu przerazilem sie jak pierwszy raz zobaczylem te opcje ale po dokladnym zapoznaniu sie z nimi jest ok tylko nie wiem czy moge usunac wszystko co znajdzie po kliknieciu opcji " Clean System Registry" :?: Ale wraz nie rozumie jak skubaniec znalazl te skroty na D: po formacie i skad je wygrzebal no no :P
Pozdrawiam!!!!
Pozdrawiam!!!!
Tire masz racje ten progs nie jest taki trudny w obsludze, poprostu przerazilem sie jak pierwszy raz zobaczylem te opcje ale po dokladnym zapoznaniu sie z nimi jest ok tylko nie wiem czy moge usunac wszystko co znajdzie po kliknieciu opcji " Clean System Registry" :?: Ale wraz nie rozumie jak skubaniec znalazl te skroty na D: po formacie i skad je wygrzebal no no :P
Pozdrawiam!!!!
Pozdrawiam!!!!
To jest bardzo bezpieczny program,Znalazł złe skróty.I trzeba je usunąć.Nic się nie będzie działo!
Gwarantuję. 8)
Gwarantuję. 8)
Strona 1 / 1