System Mechanic

Szukam polskiej nakladki na ten oto program. Jezeli to jest wazne mam zainstalowana wersje 3.7h
Wole dokladniej wiedziec o co chodzi nie chce mi sie odnowa instalowac wina :wink:
A wlasnie a moze lepiej jak sobie zalatwie nortona sys works :?: ktory program bedzie lepszy :?:

Pozdrawiam!!!!

Odpowiedzi: 15

Beriam,gadam,bo wiem.Programik jv16PowerTool wyciął mi pół rejestru i tylko cud uratował od katastrofy.Inne gówniane RegDoctory czy cleanery są po prostu niedopracowane do WinXP.Pokaź mi proszę cleaner z atestem Microsoftu na Win XP ?????
Bo System Mechanic 3.7 TAKI MA :!: To tak jak z antywirusami.Atest ma tylko Norton i McAffe.
I tyle.Pozdrawiam. 8)
tire
Dodano
05.04.2003 10:08:01
Beriam,gadam,bo wiem.Programik jv16PowerTool wyciął mi pół rejestru i tylko cud uratował od katastrofy.Inne gówniane RegDoctory czy cleanery są po prostu niedopracowane do WinXP.Pokaź mi proszę cleaner z atestem Microsoftu na Win XP ?????
Bo System Mechanic 3.7 TAKI MA :!: To tak jak z antywirusami.Atest ma tylko Norton i McAffe.
I tyle.Pozdrawiam. 8)
tire
Dodano
I tyle.Pozdrawiam. 8)
tire
Dodano
tire:
Te róźne gówniane RegCleanery,jv16 PowerToolsy i inne czyściciele shareware czy freeware,w/g mojego głębokiego przekonania oraz PRAKTYKI – są g...o warte w porównaniu z SM 3.7[e,h].Program ten jest b.chwalony w czasopismach komputerowych oraz na zachodnich internetowych stronach fachowych porad w tematyce PC.Zatem polecam i w razie czego słuźę pomocą.
Pozdrawiam. 8)

linki:
www.iolo.com/sm/index.htm –––––––program/trial

http://back.to/fosi –progr.+crack

Dzięki SM miałem tylko raz preinstalkę,z powodu złośliwego trojana TheReebot,którego wpuścił gówniany program antywirusowy AntVirenKit 11 Prof.

Tire co ty gadasz , ja uzywam tych włsnie progow , ktore ty nazywasz gównianymi i nie narzekam , nie ma rzadnych nieprzewidywalnych zmian na kompie ....
Wiele servisów poleca te programy , nawet dla nowicjuszy w temacie kompa i programow tam sie znajdujacych , a polski interfejs , prosta obsługa i dobre dzialanie powoduja to , ze maja coraz wiecej zwolennikow .....
Wiec zachwalanie jednego programu kosztem innego nie ma sensu, moze one ci tak felernie działały poniewaz kolidowaly z czyms zainstalowanym na twardym :?: :idea:
beriam
Dodano
04.04.2003 23:01:54
Te róźne gówniane RegCleanery,jv16 PowerToolsy i inne czyściciele shareware czy freeware,w/g mojego głębokiego przekonania oraz PRAKTYKI – są g...o warte w porównaniu z SM 3.7[e,h].Program ten jest b.chwalony w czasopismach komputerowych oraz na zachodnich internetowych stronach fachowych porad w tematyce PC.Zatem polecam i w razie czego słuźę pomocą.
Pozdrawiam. 8)

linki:
www.iolo.com/sm/index.htm –––––––program/trial

http://back.to/fosi –progr.+crack

Dzięki SM miałem tylko raz preinstalkę,z powodu złośliwego trojana TheReebot,którego wpuścił gówniany program antywirusowy AntVirenKit 11 Prof.
tire
Dodano
04.04.2003 17:48:07
SM uźywam odkąd mam kompa (ponad 2 lata) i nigdy mnie nie zawiódł, ami nie usunął czegoś co było potrzebde. Usówa poprostu śmieci, a dzięki codziennyemu skanowaniu mam czyściutki system i XP chodzi luxik :)
Thomas
Dodano
04.04.2003 17:21:29
System Mechanic 3.7 [e,h] uźywam juź od ponad roku.Nigdy nie zdaźyło mi się aby coś popsuł!Jest bardzo przyjazny i bezpieczny.No i szybki.Wszystko,co pokaźe moźecie i nalęzy wywalać.Tym bardziej,źe tworzy on i tak kopie bezpieczeństwa.Poza tym ma Incinerator,opcję wzorowaną na wojskowej spalarce plików–śmieci.Tzn.podejźany plik [np.o wirus,trojan]lub inne g....,wkładamy tam i on go spopiela!Bez śladu źycia!
SM 3.7 e jest wcześniejszą wersją SM 3.7 h. Polecam
3.7h.

Pozdrawiam 8)
tire
Dodano
04.04.2003 14:25:38
Program jest wart uzywania zwłaszcza źe jest polecany przez microsoft. Na stronie http://www.wersje–pl.prv.pl/ w Download/Inne programy jest do pobrania wersja testowa System Mechanic v 3.7e. Z wersją 3.7h nie działa.
Antos
Dodano
04.04.2003 11:46:25
Dzieki run_DNA. Teraz wiem co mozna wywalac i mam nadzieje ze windows bedzie lepiej chodzil jak bedzie usuwalo sie te zbetnie smiecie niz wczesniej jak chodzil z nimi :wink: Narazie jestem po swierzej instalacji to nie narzekam.

Pozdrawiam!!!!
dir
Dodano
04.04.2003 01:53:27
Witam

Skoro został poruszony temat System Mechanic'a to pozowole sobie na spytanie się co to są za rozszerzenia .GID .OLD czy .BAK, poniewaz przy opcji usuwania zbędnych plików (junk & obsolete files) pojawiają mi sie te rozszerzenia. Czy mogę je spokojnie usunąc? A co do samego programu SystemMechanic to jestem pod wielkim wrazeniem tego programu. DIR – nie ma obaw przy usuwaniu wpisów rejestru. Ja zawsze usuwam wszystko to co mi pokaze przy scanowaniu i nadal mi Winda chodzi.

Dziękuje za uwage
run_DNA
Dodano
04.04.2003 01:44:39
Witam

Skoro został poruszony temat System Mechanic'a to pozowole sobie na spytanie się co to są za rozszerzenia .GID .OLD czy .BAK, poniewaz przy opcji usuwania zbędnych plików (junk & obsolete files) pojawiają mi sie te rozszerzenia. Czy mogę je spokojnie usunąc? A co do samego programu SystemMechanic to jestem pod wielkim wrazeniem tego programu. DIR – nie ma obaw przy usuwaniu wpisów rejestru. Ja zawsze usuwam wszystko to co mi pokaze przy scanowaniu i nadal mi Winda chodzi.

Dziękuje za uwage
run_DNA
Dodano
Witam

Dziękuje za uwage
run_DNA
Dodano
Tire masz racje ten progs nie jest taki trudny w obsludze, poprostu przerazilem sie jak pierwszy raz zobaczylem te opcje ale po dokladnym zapoznaniu sie z nimi jest ok tylko nie wiem czy moge usunac wszystko co znajdzie po kliknieciu opcji " Clean System Registry" :?: Ale wraz nie rozumie jak skubaniec znalazl te skroty na D: po formacie i skad je wygrzebal no no :P

Pozdrawiam!!!!
dir
Dodano
03.04.2003 23:19:28
Tire masz racje ten progs nie jest taki trudny w obsludze, poprostu przerazilem sie jak pierwszy raz zobaczylem te opcje ale po dokladnym zapoznaniu sie z nimi jest ok tylko nie wiem czy moge usunac wszystko co znajdzie po kliknieciu opcji " Clean System Registry" :?: Ale wraz nie rozumie jak skubaniec znalazl te skroty na D: po formacie i skad je wygrzebal no no :P

Pozdrawiam!!!!
dir
Dodano
03.04.2003 23:19:28
To jest bardzo bezpieczny program,Znalazł złe skróty.I trzeba je usunąć.Nic się nie będzie działo!
Gwarantuję. 8)
tire
Dodano
03.04.2003 23:11:06
dir
Dodano:
03.04.2003 21:16:57
Komentarzy:
15
Strona 1 / 1