System Mechanic – Memory Mechanic
Uzywam System Mechanic 4. Chcialbym sie dowiedziec jak uzywac narzedzia Memory Mechanic. Do czego sluza suwaki "Target RAM" i "Auto Trigger" ? jak je najlepiej ustawic ? czy takie wyniki jak na dolaczonym screenie sa dobre ? Zalaczam screena.
ps. jakby ktos mial tutoriala, lub intrtukcje obslugi SM4 to prosze link.
ps. jakby ktos mial tutoriala, lub intrtukcje obslugi SM4 to prosze link.
Odpowiedzi: 11
:tire, wnioskuje, ze kupiles system mechanic , skoro masz go juz kilka meisiecy, jesli tak to gdzie i za ile, tez bym chcial go miec. Pozdrawiam.
Moźesz go kupić na : http://www.iolo.com
od 50 do 80 USD
Pozdrawiam :D
Mam legala z USA.Serwer rodzinny. :D
sciagnal z netu i zarejestrowal:tire, wnioskuje, ze kupiles system mechanic , skoro masz go juz kilka meisiecy, jesli tak to gdzie i za ile, tez bym chcial go miec. Pozdrawiam.
tire, wnioskuje, ze kupiles system mechanic , skoro masz go juz kilka meisiecy, jesli tak to gdzie i za ile, tez bym chcial go miec. Pozdrawiam.
Auto Trigger – jeźeli pomięć Ci spadnie do poziomu takiego jaki ustawiłeś tym suwakiem zacznie się automatyczne odzyskiwanie pamięci.
Target RAM – memory mechanic postara się odzyskać pomięć do takiej wartości jaką ustawiłeś tym suwakiem.
Target RAM – memory mechanic postara się odzyskać pomięć do takiej wartości jaką ustawiłeś tym suwakiem.
a jest moze jakis "podrecznik" na temat SM4 w necie ?tire:Pozostaw domyślne ustawienia.
Mam SM4Pro juź kilka m–cy.
Poza tym,przed pierwszym czyszczeniem Rejestru sys utwórz punkt przywracania sys oraz stwórz kopię Rejestru.
Są juź dostępne 2 aktualizacje.Skorzystaj. 8)
Pozostaw domyślne ustawienia.
Poza tym,przed pierwszym czyszczeniem Rejestru sys utwórz punkt przywracania sys oraz stwórz kopię Rejestru.
ja tez narazie tego nie uzywam bo nie wiedzialem do czego to sluzy. dlatego sie pytam. ja myslalem ze to jest sprzet do odzyskiwania pamieci (uwalniania) taki jak FreeRam. dzieki za odpowiedz.EL NINO:Nie uzywam, ale to o co pytasz, to narzedzie do zarzadzania pamiecia – wymuszanie zwalniania (czyszczenia) nieuzywanej pamieci RAM.
Po co Ci to ? :shock:
ja tez narazie tego nie uzywam bo nie wiedzialem do czego to sluzy. dlatego sie pytam. ja myslalem ze to jest sprzet do odzyskiwania pamieci (uwalniania) taki jak FreeRam. dzieki za odpowiedz.EL NINO:Nie uzywam, ale to o co pytasz, to narzedzie do zarzadzania pamiecia – wymuszanie zwalniania (czyszczenia) nieuzywanej pamieci RAM.
Nie uzywam, ale to o co pytasz, to narzedzie do zarzadzania pamiecia – wymuszanie zwalniania (czyszczenia) nieuzywanej pamieci RAM.
no pomozcie ktos ! czyzby nikt nie uzywal tego programu albo nikt nie wie :?
Strona 1 / 1