Sygate Personal Firewall PRO
Czy ktoś ma Sygate Personal Firewall Pro 5 ?
Będę wdzięczny. :)
Będę wdzięczny. :)
Odpowiedzi: 7
Dobrym firewallem jest teź Steganos PF.
Czy ktoś go ma?
Czy ktoś go ma?
Z Tiny/Kerio byłem związany "na początku swej przygody z komputerem".Przypomina to mi pewne zdarzenie,kiedy czy to Tiny/Kerio,czy sprzęźony SpyStopper lub AVK 11 Pro,podczas przeglądania warezu – spowodowały całkowity "block" IE i restart.Pewno uratowałem d...
ale do dziś nie znam dokładnie przyczyny,mogę jedynie domyśląc się.
Drugi raz Kerio zaskoczył mnie blokując Gatora.
Z rankingów Kerio wypada lepiej od Tiny PF,za który teraz producent kaźe płacić.
Tuź za Norton Personal Firewall lokuje się Sygate PF Pro 5.Amerykanie chętnie uźywają i jednego i drugiego.Jednak ZoneAlarm,który jest niedaleko, jest popularny chyba tylko w Europie....
Kerio jednak usilnie rozwija się juź proponując Kerio PF beta 4 (niedawno było tylko 2.1.5 lub bety).
Pozdrawiam.
ale do dziś nie znam dokładnie przyczyny,mogę jedynie domyśląc się.
Drugi raz Kerio zaskoczył mnie blokując Gatora.
Z rankingów Kerio wypada lepiej od Tiny PF,za który teraz producent kaźe płacić.
Tuź za Norton Personal Firewall lokuje się Sygate PF Pro 5.Amerykanie chętnie uźywają i jednego i drugiego.Jednak ZoneAlarm,który jest niedaleko, jest popularny chyba tylko w Europie....
Kerio jednak usilnie rozwija się juź proponując Kerio PF beta 4 (niedawno było tylko 2.1.5 lub bety).
Pozdrawiam.
Kerio jest w wersji starej 2.1.4.Później było 2.1.5. Wersja ta ma opisaną wadę na forum www.kerio.tk
Nowe wersje są beta.Przyzwoite,ale niepełne.
W zasadzie lubię Kerio,ale uźywam innego PF.
Pozdrawiam. 8)
Nowe wersje są beta.Przyzwoite,ale niepełne.
W zasadzie lubię Kerio,ale uźywam innego PF.
Pozdrawiam. 8)
Wlasnie testuje ale cos mi sie Kerio bardziej podoba :wink:
Bardzo dobry program.W rankingach przewyźsza o 1 gwiazdkę ZoneAlarm Pro.
Doskonale pokazuje ataki i skaningi portów–na źywo :lol:
Doskonale pokazuje ataki i skaningi portów–na źywo :lol:
Bardzo dobry program . POLECAM!!
a sam serial nie wystarczy ??? miałem kiedyś ten program i nie potrzebował źadnego Cracka .
podaje ci seriala :
Code L :oops: :oops: :oops:
Serial G40 :roll: :oops: :oops:
podaje ci seriala :
Code L :oops: :oops: :oops:
Serial G40 :roll: :oops: :oops:
Strona 1 / 1