Świetny SP2
No i sp2 ściągany z centrum xp.pl który ma 260 MB rozwali system Windows XP. Świetne... dzięki za sp2 :(
Odpowiedzi: 7
Mam zainstaloway sevis pack 2 i wszystko jest w najlepszym porządku.Trzeba się tylko trochę pobawić przy opcjach Zapory Windows bo nie jest ustawiona domyslnie tylko niestandardowo i wiele opcji jest zablokowanych.Co do samego Packa to instalować naleźało ten plik/80 MB/ z Windows Update,ktory zawiera to co konieczne.Pozdrawiam.
gusioo:Pewnie jakie sp2 error ;)
Nie.
PHP Error :wink:
Ja jestem bardzo zadowolony z SP2 z CentrumXP :D Sprawuje się wyśmienicie. Jak masz źal to napisz łaskawie co się stało, a większość wtajemniczonych na tym forum powie ci co i jak :lol:
Pewnie jakie sp2 error ;)Blazkowicz:A moźe niech dymeq rzeczywiście poda szczegóły ? Ja jeszcze nie mam SP2 i czytam wszystkie za i przeciw. Chętnie się dowiem, o co poszło dymeq'owi.Mi jakos nie rozwalił wiec moze twój system jest jakis do d... albo np. pirat
Mi jakos nie rozwalił wiec moze twój system jest jakis do d... albo np. pirat
A moźe niech dymeq rzeczywiście poda szczegóły ?
Ja jeszcze nie mam SP2 i czytam wszystkie za i przeciw. Chętnie się dowiem, o co poszło dymeq'owi.
dymeq:No i sp2 ściągany z centrum xp.pl który ma 260 MB rozwali system Windows XP. Świetne... dzięki za sp2 :(
Mi jakos nie rozwalił wiec moze twój system jest jakis do d... albo np. pirat
Po pierwsze po co zakładasz kolejny topic o SP2 ?
Mało tych, które juź są?
Po drugie moźe – jeźlei juź piszecz o rozwaleniu systemu – podasz szczegóły.
Mało tych, które juź są?
Po drugie moźe – jeźlei juź piszecz o rozwaleniu systemu – podasz szczegóły.
Strona 1 / 1