SWAT3:Close Quarters Battle.
Witam ! ostatnio przeglądałem swoje płyty i natrafiłem na w/w tytuł. Pomyślałem, źe warto zainstalować i pograć w fajną gierkę. ALe cóź się okazało: na XP ta gierka się nie uruchamia (nie pomaga tryb zgodnosci), więc udaję sie na google w poszukiwaniu siakiegoś patch'a, ale nic nie znajduję. Czy ktoś juź odpalał (albo wie jak odpalić) tą grę :?: ZA wszelkie info będę dzwięczny :P ;)
Pozdrawiam.
P.S: Jeśli ktoś zna nazwę jakiegoś patch'a to rózwniez bedę wdzięczny.
Pozdrawiam.
P.S: Jeśli ktoś zna nazwę jakiegoś patch'a to rózwniez bedę wdzięczny.
Odpowiedzi: 7
Patch zajmuje ponad 50MB a jego nazwy dokładnej nie znam bo zaraz po ściągnięciu ją zmieniłem.
A nazwa tego patcha lub link do niego :?: Bo to źe zobaczę deszcz to jeszcze mnie nie satysfakcjonuje jak gry nie umię odpalić.
P.S: nie chodzi mi o crack'a na no cd, bo cd jest oryginalny. Zaleźy mi tylko na patch'u, który umoźliwia odpalenie jej na XP :cool:
P.S: nie chodzi mi o crack'a na no cd, bo cd jest oryginalny. Zaleźy mi tylko na patch'u, który umoźliwia odpalenie jej na XP :cool:
Jestem w posiadaniu patcha wraz z wiecie czym 8) . Nawet nie wiecie jak trudno mi było znajeźć samego patcha do gry bo gra juź całkiem stara jest i wszystkie site z patchami juź dawno usuneły patch ze swojej bazy patchów a co dopiero ten na crack, jak ja go długo szukałem ale znalazłem. Patch zmienia całkowicie tą gre, w grze zobaczymy taki efekt jak deszcz (tylko po zainstalowaniu najnowszego patcha), naprawde gra zmienia się o 180 stopni.
Marpond:Jeśli mówimy o grze dołączonej do CD–Action – to jestem zaskoczony, źe nie "chodzi". Wgrywałem ją na WinXP Pro, jak i Home – i wszystko działa bez problemu :? . Czasem warto jednak spróbować ze sterownikami karty– u mnie kilka gier za nic nie chciało działać z Detonatorami w wersji powyźej 45.xx.Sprawdzaliście na forum CD–Action czy ktoś ma podobne problemy?
Gra jest ze sklepu, sterowniki to 53.xx , ale sprawdzę z innymi (ale wątpie źe to zadziała)
Jeśli mówimy o grze dołączonej do CD–Action – to jestem zaskoczony, źe nie "chodzi". Wgrywałem ją na WinXP Pro, jak i Home – i wszystko działa bez problemu :? . Czasem warto jednak spróbować ze sterownikami karty– u mnie kilka gier za nic nie chciało działać z Detonatorami w wersji powyźej 45.xx.Sprawdzaliście na forum CD–Action czy ktoś ma podobne problemy?
Cappadonna:Jest juź nas dwóch z tym problemem...
Hmmm moźe Forumowicze nam pomogą ;)
Jest juź nas dwóch z tym problemem...
Strona 1 / 1