svchost.exe zuzywa 100% procesora
Od kilku dni nie moge poradzic sobie z plikami svchost.exe sa 4.Jeden z nich zabiera 100% procesora. Nie pomaga przywracanie systemu, ani nawet zmiana home edition na professional z SP1. Pomocy!!!! Formatowalem dysk juz 4 razy!! Ciagle sie tak dzieje...
Odpowiedzi: 7
Dziekuje za pomocne linki do stron i wogole... :lol:
Znalazlem mks_vir'em, kiedy robiłem scan online, robaka. Nazywa się Worm.Gaobot.021. Jeszcze go do konca nie usunal, ale walcze dzielnie :lol: Jakby ktos moglby mi powiedziec skad to sie wzielo, to bylbym bardzo wdzieczny...
DeXteR–Cz–wa:Od kilku dni nie moge poradzic sobie z plikami svchost.exe sa 4.Jeden z nich zabiera 100% procesora. Nie pomaga przywracanie systemu, ani nawet zmiana home edition na professional z SP1. Pomocy!!!! Formatowalem dysk juz 4 razy!! Ciagle sie tak dzieje...
Tu masz rozwiązanie problemu (oficjalny komunikat MS). Przeczytaj uwaznie!
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;PL;826234
zrob screena z TaskMgr
moze cos ci tam siedzi
moze cos ci tam siedzi
Nie mozna nic z tym zrobic. Przeskanowalem system 4 razy gruntownie anty wirusem (mam AntiVir Personal Edition XP).Nic nie wykryl, czytalem duzo o tym problemie, niektorzy twierdza ze to nie jest wirus...Prosze o szybka pomoc. :cry: :cry: :cry:
Scan antywirusowy, pod ten proces lubią się " przypinać " wirusy i konie trojańskie powodując maksymalne wykorzystanie CPU.
A źe są cztery tym się nie przejmuj, bo tak ma być.
A źe są cztery tym się nie przejmuj, bo tak ma być.
Strona 1 / 1