sudden strike 2
Siema
czy jest moze jakis patch na sudden strike'a 2 na WinXP bo mi wchodzi do gry a po jakims czasie wyskauje mi blad krytyczny. ustawienie zgodnosci nic nie daje
czy jest moze jakis patch na sudden strike'a 2 na WinXP bo mi wchodzi do gry a po jakims czasie wyskauje mi blad krytyczny. ustawienie zgodnosci nic nie daje
Odpowiedzi: 5
powinien Ci chodzic ss2 :? masz pirata?
ja miałem kiedyś problem z grą Red Alert 2 pod XP a to dlatego źe u mnie nie chciała chodzić mimo ustawiania zgodności i grom wie czego tam jeszcze a na drugim kompie terz z XP śmigała OK i po jakimś czasie jak komp wołał o format to o dziwo gierca na nowopostawionym systemie biega bez zastrzeźeń. Ale ja nie namawiam do formatowanie broń boźe! A nawiasem mówiąc mnie SS1 i Forever i 2 działały nawet jak miałem format a gry była na innej partycji zainstalowana i po formacie systemu włanczam ss2 i :shock: chodzi.
Wiem juz ze jest to wina albo karty graficznej lub sterowników. Na geforc FX 5600 z najnowszymi sterownikami nie idze a na ATI Radeon 9600 idzie bez problemów. Na tym samym sprzęcie. Ale konkretnie co jest powodem tego jeszcze nie doszedłem.
Nie jest to wina źle połamanej gry. Mam ten sam problem. Na jednym komputerze ta sama wersja dzała a na drugim juz nie, ale nie moge dojsc dlaczego.
chyba twój SS2 jest zle połamany u mnie wszystko było OK, a poza tym polecam rewelacyjny Blitzkrieg – Burning Horizon –– grafa super i moźna spoko dokopać angolom.
Strona 1 / 1