subedit niezarejestrowana biblioteka
po i9nstalacji tego programu wyskakuje taki włśnie komunikat co gorsze po instalacji Vplayera wyskakuje takźe jakiśkomunikat o błędach.co ja mam zrobic z tym XP. czy nie ma źadnej rady oprócz reinstalacji?nie moge przywrócić systemu bo miałem przywracanie wyłączone. poomooocyy! :x
Odpowiedzi: 6
[quote="ddarco"]
:( :( :(EL NINO:Nie popisal sie ten system – oszczedny w slowa kurna :P . W ciemno to mozna tylko w pokera zagrac :wink: .
Odpal z Uruchom taka komende:
sfc /purgecache
pozniej mozesz i taka:
sfc /scannow
Przygotuj sobie plyte z systemem i wloz do napedu jesli system poprosi (a poprosi).[/quot
Dzieki wieeelkie!Powalcze sobie z tym oszczdnym systemem.Jak go zupelnie nie wysadze to niebawem wroce i opisze efekty. :P
[quote="EL NINO"]Nie popisal sie ten system – oszczedny w slowa kurna :P . W ciemno to mozna tylko w pokera zagrac :wink: .
sfc /purgecache
pozniej mozesz i taka:
sfc /scannow
Przygotuj sobie plyte z systemem i wloz do napedu jesli system poprosi (a poprosi).[/quot
Dzieki wieeelkie!Powalcze sobie z tym oszczdnym systemem.Jak go zupelnie nie wysadze to niebawem wroce i opisze efekty. :P
sfc /purgecache
pozniej mozesz i taka:
sfc /scannow
Nie popisal sie ten system – oszczedny w slowa kurna :P . W ciemno to mozna tylko w pokera zagrac :wink: .
sfc /purgecache
pozniej mozesz i taka:
sfc /scannow
Przygotuj sobie plyte z systemem i wloz do napedu jesli system poprosi (a poprosi).
sfc /purgecache
pozniej mozesz i taka:
sfc /scannow
Przygotuj sobie plyte z systemem i wloz do napedu jesli system poprosi (a poprosi).
EL NINO:Co to za biblioteka ? Podaje nazwe ?ddarco:Teraz mam tylko komunikat"NIEESTROWANA BIBLIOTEKA"ZAREJ
Nie ma zadnej nazwy.jest tylko BlAD–NIEZAREJESTROWANA BIBLIOTEKA.Nie wiem o co chodzi :(
Co to za biblioteka ? Podaje nazwe ?ddarco:Teraz mam tylko komunikat"NIEZAREJESTROWANA BIBLIOTEKA"
witam!!
mialem sobie SubEdita i Bestplayera :o Teraz mam tylko komunikat"NIEZAREJESTROWANA BIBLIOTEKA"Nie moge uruchomic tych programow a reinstal w/w nic nie daje.Jestem "szczesliwym"posiadaczem windows xp :oops:
HELP PLEASE!!! ddarco
mialem sobie SubEdita i Bestplayera :o Teraz mam tylko komunikat"NIEZAREJESTROWANA BIBLIOTEKA"Nie moge uruchomic tych programow a reinstal w/w nic nie daje.Jestem "szczesliwym"posiadaczem windows xp :oops:
HELP PLEASE!!! ddarco
Strona 1 / 1