subedit niezarejestrowana biblioteka

po i9nstalacji tego programu wyskakuje taki włśnie komunikat co gorsze po instalacji Vplayera wyskakuje takźe jakiśkomunikat o błędach.co ja mam zrobic z tym XP. czy nie ma źadnej rady oprócz reinstalacji?nie moge przywrócić systemu bo miałem przywracanie wyłączone. poomooocyy! :x

Odpowiedzi: 6

[quote="ddarco"]
EL NINO:
Nie popisal sie ten system – oszczedny w slowa kurna :P . W ciemno to mozna tylko w pokera zagrac :wink: .

Odpal z Uruchom taka komende:
sfc /purgecache
pozniej mozesz i taka:
sfc /scannow

Przygotuj sobie plyte z systemem i wloz do napedu jesli system poprosi (a poprosi).[/quot

Dzieki wieeelkie!Powalcze sobie z tym oszczdnym systemem.Jak go zupelnie nie wysadze to niebawem wroce i opisze efekty. :P
:( :( :(
ddarco
Dodano
29.10.2005 12:09:50
[quote="EL NINO"]Nie popisal sie ten system – oszczedny w slowa kurna :P . W ciemno to mozna tylko w pokera zagrac :wink: .

sfc /purgecache
pozniej mozesz i taka:
sfc /scannow

Przygotuj sobie plyte z systemem i wloz do napedu jesli system poprosi (a poprosi).[/quot

Dzieki wieeelkie!Powalcze sobie z tym oszczdnym systemem.Jak go zupelnie nie wysadze to niebawem wroce i opisze efekty. :P
ddarco
Dodano
23.10.2005 15:52:10
Nie popisal sie ten system – oszczedny w slowa kurna :P . W ciemno to mozna tylko w pokera zagrac :wink: .

sfc /purgecache
pozniej mozesz i taka:
sfc /scannow

Przygotuj sobie plyte z systemem i wloz do napedu jesli system poprosi (a poprosi).
EL NINO
Dodano
23.10.2005 15:31:42
EL NINO:
ddarco:
Teraz mam tylko komunikat"NIEESTROWANA BIBLIOTEKA"ZAREJ
Co to za biblioteka ? Podaje nazwe ?

Nie ma zadnej nazwy.jest tylko BlAD–NIEZAREJESTROWANA BIBLIOTEKA.Nie wiem o co chodzi :(
ddarco
Dodano
23.10.2005 02:47:49
ddarco:
Teraz mam tylko komunikat"NIEZAREJESTROWANA BIBLIOTEKA"
Co to za biblioteka ? Podaje nazwe ?
EL NINO
Dodano
23.10.2005 00:45:46
witam!!
mialem sobie SubEdita i Bestplayera :o Teraz mam tylko komunikat"NIEZAREJESTROWANA BIBLIOTEKA"Nie moge uruchomic tych programow a reinstal w/w nic nie daje.Jestem "szczesliwym"posiadaczem windows xp :oops:
HELP PLEASE!!! ddarco
ddarco
Dodano
22.10.2005 22:38:34
astra1
Dodano:
04.10.2004 01:39:30
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1