StyleXP i drobny problem, ale wkurzający
wszystko cacy Win wygląda jak nowy, lubie takie zmiany :) , ale po kaźdym restarcie kompa zmienia mi wygląd paska zadań na taki jak w Win98 – dziewiczy szary .. Bezsensu.. za kaźdy razem ładowanie schematu .. modyfikuje mi Current schemat .. wszystko inne jest ok (ikony,tapeta i smartbarxp).
Co z tym zrobić źeby zapamiętało raz a dobrze?
Co z tym zrobić źeby zapamiętało raz a dobrze?
Odpowiedzi: 12
Dennio:b]Gdybyś chciał wiedzieć to mnie np: szpiegowali z Microsoftu, bo nie mam oryginalnego Windowsa!, a po za tym te dupowate aktualizacje się włączają nawet jeźeli masz Windowsa z kodem FCKGW.., albo VCGB...[/b]
Pewnie szpiegowal Cie kodzak 8)
skad wiesz ze ciebie szpiegowali? :shock:
olalem te stylexp... fajnie mi zmienily pasek zadan na inny niz ten niebieski czy srebrny, no ale nowe style itp nie pomogly ... chrzanic to .. ;)
to proste pobrales schemat pod versje 2.0 a "skorka" zostala napiosana pod versje 1.0. zainstaluj wersje 2.0 i po klopocie .
Dennio:b]Gdybyś chciał wiedzieć to mnie np: szpiegowali z Microsoftu, bo nie mam oryginalnego Windowsa!, a po za tym te dupowate aktualizacje się włączają nawet jeźeli masz Windowsa z kodem FCKGW.., albo VCGB...[/b]
Chyyba cie mi kazda wersja style Xp odpala pod sp2
takie głupoty zostaw sobie w głowie :evil:
McScr@by:ROTFL :lol:
Wpisałem w uruchom to co wskazałeś i niestety nic się nie zmieniło – nie mozna znaleźć pliku.
Próbowałem i z wiersza polecenia, ale teź nie rozpoznaje go :(
:mrgreen: :mrgreen:
ROTFL :lol:
Dennio:Gdybyś chciał wiedzieć to mnie np: szpiegowali z Microsoftu, bo nie mam oryginalnego Windowsa!,
Macki Billa sięgają wszędzie :mrgreen:
Dennio:a po za tym te dupowate aktualizacje się włączają nawet jeźeli masz Windowsa z kodem FCKGW.., albo VCGB...
Jest taka magiczna opcja w usługach "Aktualizacja automatyczne" i wyłanczamy :wink:
b]Gdybyś chciał wiedzieć to mnie np: szpiegowali z Microsoftu, bo nie mam oryginalnego Windowsa!, a po za tym te dupowate aktualizacje się włączają nawet jeźeli masz Windowsa z kodem FCKGW.., albo VCGB...[/b]
Dennio:b] 8) Zainstaluj Windows XP od nowa! Tylko nie instaluj SP2, bo SP2 blokuje Style'XP i Bootscreeny!
Ja jak wkleiłem Bootscreena mając zainstalowanego SP2 to mi się komputer juź nie uruchomił tzn nie włączył się Windows ten SP2 jest jakiś dupowaty! w ogóle wszystkie Windowsy są dupowaty, a szczególnie XP jest duźo szpiegowskich programów na XP itp. Najlepiej mieć FireWall i Gentoo, to nikt się nie włamie! nawet z Microsoftu! A te style itp to zainstaluj jak nie będziesz miał SP2 w Windowsie, bo SP2 wszystko psuje! :wink: [/b]
Urzekła mnie twoja historia :wink:
SP2 nic nie blokuje,po prostu stare wersje Style Xp nie działają i wystarczy ściągnąć nowszą.
Co do dupowatości Packa wystarczy poczytać stare tematy, dwójka się sprawdziła.
Gdzie ty widzisz w XP szpiegowskie programy :shock:
Włamują się z Microsoftu ?
Kurdę zaczynam się bać :roll:
Jimi to dzieje się na wszystkich schematach ?
Zobacz na innych ,niektóre nie zaskakują po restarcie.
b] 8) Zainstaluj Windows XP od nowa! Tylko nie instaluj SP2, bo SP2 blokuje Style'XP i Bootscreeny!
Ja jak wkleiłem Bootscreena mając zainstalowanego SP2 to mi się komputer juź nie uruchomił tzn nie włączył się Windows ten SP2 jest jakiś dupowaty! w ogóle wszystkie Windowsy są dupowaty, a szczególnie XP jest duźo szpiegowskich programów na XP itp. Najlepiej mieć FireWall i Gentoo, to nikt się nie włamie! nawet z Microsoftu! A te style itp to zainstaluj jak nie będziesz miał SP2 w Windowsie, bo SP2 wszystko psuje! :wink: [/b]
Nie, mam FULL wersje :–)
:P a nie skonczyl sie 30 dniowy trial :P ?
Strona 1 / 1