Style XP – problemy

zainstalowałem nieopatrznie Style XP, zmieniłem nieco wygląd Windy i... zaczęło się, nie mogę zamknąć systemu, przy uruchamianiu (po fizycznym wyłączeniu kompa) nie mogę wejść w tryb awaryjny i najgorsze – nie mogę przywrócić systemu!
czy ktokolwiek moźe mi pomóc?
kwietek

Odpowiedzi: 4

wielkie THX!, przywróciłem system po kilku próbach i wywaleniu dziwnego procesu save.exe, ale ciągle nie mogę uruchomić kompa w trybie awaryjnym (uruchamia się normalnie)
pozdro
kwietek
kwietek
Dodano
19.02.2006 00:00:14
Zrób loga HJT program pobierz tu a opis masz TU

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
18.02.2006 20:46:34
1. po próbie F8 przy starcie uruchamia się w trybie zwykłym,
2. po próbie przywrócenia systemu (po zrebootowaniu) pojawiają się komunikaty : Przywracania niekompletne, nie moźna przywrócić tego komputera do : (data) punkt kontrolny systemu. źadne zmiany nie zostały wprowadzone na tym komputerze. i dzieje się tak dla róźnych punktów przywracania,
3. próba zamknięcia systemu kończy się niepowodzeniem,
4. odinstalowałem Style XP, ale nie pomaga
5. jestem pewien, źe to wina Style XP, bo nic innego nie instalowałem przez ostatnie kilka dni, a problem wynikł zaraz po "mieszaniu" przez ten program
kwietek
kwietek
Dodano
18.02.2006 18:05:55
Po pierwsze: co to znaczy, źe nie moźesz uruchomić tyrbu awaryjnego – jakiś komunikat :?: zwis :?: uruchamianie zwykłe zamiast awaryjnego :?: ......

Po drugie: co to znaczy, źe nie moźesz przywrócić sytemu – brak punktów przywracania :?: nie moźesz uruchomić apletu :?: jakiś komunikat :?:

Po trzecie: jakie style zainstalowałeś :?: skąd :?: moźe są zainfekowane jakimś badziewiem :?:

Po czwarte: jesteś pewien, źe to na skutek instalacji stylów to się stało :?: Moźe podłapałeś jakieś świnstwo i style nie mają z tym nic wspólnego :?:
kierofca
Dodano
18.02.2006 17:08:21
kwietek
Dodano:
18.02.2006 16:36:19
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1