Styl nie działa tak jak trzeba ???

Witam wszystkich , mam problem ze stylem do Windowsa XP, zainstalowałem go , ale nie działa wszystko tak jak trzeba , to jest ten styl Styl z BG2
Nie wiem ale nie moge tego zrobić źe wygląd jak sie wchodzi do mój komputer albo do jakiego innego folderu , na tym obrazku jest pokazane albo ikonki tych wstecz itd chciałbym ustawić z BG , próbowałem to zrobić w StyleXP, ale nie wychodziło coś , pod systemem próbowałem teź, ale nie wychodziło teź.

PS. Jaki program systemowy jest w Windowsie XP podobny jak w Win 98.

Odpowiedzi: 7

Ty nie wiem ja nic nie widze takiego tam , sam wejdz i sprawdz . U mnie nie ma nic , nie wiem dlaczego .
Blade Wieczny Łowca
Dodano
26.03.2006 20:05:41
Blade Wieczny Łowca:
Dobra no jest , ale tam dalej wybieram Skiny i tam dalej nie ma nic . Przynajmniej mi sie wydaje .

po wyborze skina powinnieneś mieć taką zakładke:
"Jak zainstalować skina FAQ" i tam wszystko jak za rączke opisane co i jak instalować.
**Mis**
Dodano
26.03.2006 20:02:29
Dobra no jest , ale tam dalej wybieram Skiny i tam dalej nie ma nic . Przynajmniej mi sie wydaje .
Blade Wieczny Łowca
Dodano
26.03.2006 19:58:35
Blade Wieczny Łowca:
Ej nie ma tam działu Style , i nic tam nie ma .

Tak , a mi się wydawało , źe jest

**Mis**
Dodano
26.03.2006 19:57:25
Ej nie ma tam działu Style , i nic tam nie ma .
Blade Wieczny Łowca
Dodano
26.03.2006 19:53:34
Wejdź na strone główną centrumxp pliki>style i tam masz opisane jak zrobić style w windowsie xp.

Ps. Ten styl co Ty podałeś to na 100% jest zrobiony w jakimś programie typu Windows Blinds czy coś w tym stylu, dlatego proponuje Ci zakupić ten program, jest wart swojej ceny.
**Mis**
Dodano
26.03.2006 19:46:30
Wejdź na strone główną centrumxp pliki>style i tam masz opisane jak zrobić style w windowsie xp.

Ps. Ten styl co Ty podałeś to na 100% jest zrobiony w jakimś programie typu Windows Blinds czy coś w tym stylu, dlatego proponuje Ci zakupić ten program, jest wart swojej ceny.
**Mis**
Dodano
26.03.2006 19:46:30
Blade Wieczny Łowca
Dodano:
26.03.2006 19:27:53
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1