Studniówki :)
Jak tam drodzy forumowicze, był ktoś juź z was na studn iówce w tym roku :?: Dobrze sie bawiliście :?: :wink:
Ja byłem dzisiaj ( znaczy z soboty na niedziele ), byłem z koleźanką jako przedstawicielstwo klasy o rok młodszej ( u nas taka tradycja w szkole ), najlepsze było to ze o tym ze ide dowiedziałem sie w piątek :) moja partnerka zresztą teź :mrgreen:. Zaproszeni byliśmy przez klase w której znalismy tylko 1 osobe, sądzilismy ze bedzie nuda no alee nic bardziej mylnego :wink: Powiem tyle ze 11 godzin zabawy mineło stanowczo za szybko
PS. kilka fotek z cyfrzaka kolegi:
( 5 minut przed wyjazdem )
ja i moja jakźe urodziwa partnerka :wink:
my za stołem w klasie która nas zaprosiła
sala balowa na 10 minut przed rozpoczeciem
klasa ( święta trójca ) która nas zapraszała
i jeszce troche klasy
maestro i jego sqad :) ( znali sie na rzeczy )
( czy jej sie chce spać :mrgreen: %%% )
cali my, od lewej Paster, Iwona, Marlena, Adik (cyfrzak jest Pastera )
Ciekawostką jest ze na pocźatku wywaliło 3 razy korki, zepsuły sie 2 mikrofony i spójrzcie na napis 2006 :mrgreen:, ale mimo to było zaje*fajnie.
A wy juź byliście, a moze dopiero macie być na studniówce 2006 :wink: :?:
Pozdrawiam
Ja byłem dzisiaj ( znaczy z soboty na niedziele ), byłem z koleźanką jako przedstawicielstwo klasy o rok młodszej ( u nas taka tradycja w szkole ), najlepsze było to ze o tym ze ide dowiedziałem sie w piątek :) moja partnerka zresztą teź :mrgreen:. Zaproszeni byliśmy przez klase w której znalismy tylko 1 osobe, sądzilismy ze bedzie nuda no alee nic bardziej mylnego :wink: Powiem tyle ze 11 godzin zabawy mineło stanowczo za szybko
PS. kilka fotek z cyfrzaka kolegi:
( 5 minut przed wyjazdem )
ja i moja jakźe urodziwa partnerka :wink:
my za stołem w klasie która nas zaprosiła
sala balowa na 10 minut przed rozpoczeciem
klasa ( święta trójca ) która nas zapraszała
i jeszce troche klasy
maestro i jego sqad :) ( znali sie na rzeczy )
( czy jej sie chce spać :mrgreen: %%% )
cali my, od lewej Paster, Iwona, Marlena, Adik (cyfrzak jest Pastera )
Ciekawostką jest ze na pocźatku wywaliło 3 razy korki, zepsuły sie 2 mikrofony i spójrzcie na napis 2006 :mrgreen:, ale mimo to było zaje*fajnie.
A wy juź byliście, a moze dopiero macie być na studniówce 2006 :wink: :?:
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 1
kurcze, ale przystojnie wyglądasz na tych zdjęciach :D