strzelaniny
jakie gry polecacie z kategori strzelaniny :?: najlepiej z czasów wojennych.
Odpowiedzi: 20
MOH nie jest zły tylko nie za bardzo cieszy gra po sieci kiedy chcesz pograc i trafisz gdzies gdzie ktos z twojego teamu do ciebie ładuje :)) lub kiedy trafiasz na gosci na ktorych caly magazynek nic nie pomoze lub jednym strzalem cie rozwalaja :))
No oczywiscie MoH!!!, CoD i ewentualnie Black Hawk Dawn!
i wszystko, nic dodać i nic ująć, MOHAA jest klasyką gatunku, gdyby nie ludzie robiacy mohaa nie byłoby CoD. Nie moźna mówić która gra jest lepsza, bo to odczucie subiektywne, dla mnie mohaa jest najlepsza, jak zagrałem pierwszy raz, powaliło mnie na kolana. CoD jush mniej mi się podobała. W wolfenstein wqrwia mnie połaczenie II wojny światowej z elektrycznymi palantami i duchami, przegięciem pały jest jush kolos z mieczem na końcu gry i te mumie. Ale to tylko moje zdania, ogólnie wolf..... jest spoko, moźna zaciurlać. Ale mohaa jest the best, szczególnie w sieci. :DZgadzam się z marsem28. Snajperzy własnie dlatego byli świetni, bo byli trudni do znalezienia. Trzeba było byc spostrzegawczym i szybkim i natym polegało całe piekno tego.
i wszystko, nic dodać i nic ująć, MOHAA jest klasyką gatunku, gdyby nie ludzie robiacy mohaa nie byłoby CoD. Nie moźna mówić która gra jest lepsza, bo to odczucie subiektywne, dla mnie mohaa jest najlepsza, jak zagrałem pierwszy raz, powaliło mnie na kolana. CoD jush mniej mi się podobała. W wolfenstein wqrwia mnie połaczenie II wojny światowej z elektrycznymi palantami i duchami, przegięciem pały jest jush kolos z mieczem na końcu gry i te mumie. Ale to tylko moje zdania, ogólnie wolf..... jest spoko, moźna zaciurlać. Ale mohaa jest the best, szczególnie w sieci. :DZgadzam się z marsem28. Snajperzy własnie dlatego byli świetni, bo byli trudni do znalezienia. Trzeba było byc spostrzegawczym i szybkim i natym polegało całe piekno tego.
zgadzam sie z tą wypowiedzią, o to właśnie chodzi, źebyś był źołnierzem jak inni źołnieźe w tej bitwie. i zeby isc razem z całą bandą na wroga.Ale pozostaje przy swojej wypowiedzi i nadal twierdzę źe CoD jest lepsza – głównie dlatego źe tam moźna poczuś się jak prawdziwy źołnieź a nie jak jakiś koleś do zadań specjalnych trzymany w szafie na specjalną okazję ...
Zgadzam się z marsem28. Snajperzy własnie dlatego byli świetni, bo byli trudni do znalezienia. Trzeba było byc spostrzegawczym i szybkim i natym polegało całe piekno tego. :)
Pozatym co tu wymieniliście mogę jeszcze zaproponować SoF 2.
Gra zasługuje na plus ze względu na grafikę jak i dosyć dobrze odwzorowany dzwięk
( szczególnie za pośrednictwem EAX ).
Gra zasługuje na plus ze względu na grafikę jak i dosyć dobrze odwzorowany dzwięk
( szczególnie za pośrednictwem EAX ).
Chciałbyś źeby kaźdy snajper był widoczny jak na dłoni? Mijałoby się to z jego powołaniem.
fidelio:Mnie lądownaie w Normandii poraziło wrecz.. pczułem się jak na prawdziwym polu walki.. Po raz pierwszy w zyciu. Pzoa tym w MoHAA jest lepsza muzyka niz w Call of duty. A miasteczko snajperów nie podobało Ci sie PgX? :)
Aha najpierw graełs w która grę? :?:
Owszem lądowanie na plaźy było niezłe ale tylko do wysadzenia zasieków później to jush zwała. Muzyka podobała mi się w obydwu grach na równi. A miasteczko snajperów było idiotyczne :shock: Zrobiłem 5 kroków i strzał ... game over ... po 3 loadach zobaczyłem skąd dupek strzela ... game over ... znowu był pierwszy... rozwaliłem pierwszego... strzał ... game over ... ehhh... straszna misja :o
A najpierw grałem w mohaa.
Ale pozostaje przy swojej wypowiedzi i nadal twierdzę źe CoD jest lepsza – głównie dlatego źe tam moźna poczuś się jak prawdziwy źołnieź a nie jak jakiś koleś do zadań specjalnych trzymany w szafie na specjalną okazję ...
Jeśli ktoś lubi wojny inne niź II–ga Światowa to poleciłbym Vietcong oraz dodatek Fist Alpha, który niedawno się ukazał.
Mnie lądownaie w Normandii poraziło wrecz.. pczułem się jak na prawdziwym polu walki.. Po raz pierwszy w zyciu. Pzoa tym w MoHAA jest lepsza muzyka niz w Call of duty. A miasteczko snajperów nie podobało Ci sie PgX? :)
Przychylam Się Do Powyźszych Opini Najlepszymi Wojennymi Strzelanakmi Są
Medal OF Honor + DODATKI
Call OF DUTY
Wolfenstain ET i Normalny
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Medal OF Honor + DODATKI
Call OF DUTY
Wolfenstain ET i Normalny
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Właśnie MoHaa do mnie nie przemówiło :wink:
Całą grę czekałem na te lądowanie w normandi ... i co? qpa! te lądowanie było moim zdaniem równie denne jak granie w battlefielda w trybie single 8)
Oczywiście to moja subiektywna opinia i pewnie naraziłem się zapalonym graczom w medala tą opinią... :roll:
Całą grę czekałem na te lądowanie w normandi ... i co? qpa! te lądowanie było moim zdaniem równie denne jak granie w battlefielda w trybie single 8)
Oczywiście to moja subiektywna opinia i pewnie naraziłem się zapalonym graczom w medala tą opinią... :roll:
Nie przesadzaj PgX. :!: Call of duty jest równie dobra jak Medal of Honor. :) Własciwie obie te gry cenię na równi. Przede wszystkim znakomita w Call of duty jeest kampania radziecka. :!: Atak przez plac w Stalingradzie (z wroga u bram), obrona budynku zanim nadejdą posiłki,szturm na Berlin czołgami T–34 oraz finałowe zdobycie Reichstagu!!! Z tym sie nic nie moźe równać, :!: no moźe tylko lądowanie w Normandii w MOHAA. 8)
A Battlefield 1942 owszem, jest dobry, ale tylko do gry na necie. Single tryb to to tragedia. :(
A Battlefield 1942 owszem, jest dobry, ale tylko do gry na necie. Single tryb to to tragedia. :(
Nie zapominajcie źe świetną grą jest równieź Battlefield 1942 (+wszystkie dodatki). Właśnie Battlefielda poleciłbym zaraz po Call of Duty.
MoH to niezła gra owszem, ale jest niczym w porównaniu do Call of Duty :wink:
MoH to niezła gra owszem, ale jest niczym w porównaniu do Call of Duty :wink:
Najlpesze gry fpp z czasów II wojny to:
1. Call od duty
2. Medal of Honor (oraz dodatki Spearhead i Breakthrough)
3. Wolfenstein – Enemy Territory
1. Call od duty
2. Medal of Honor (oraz dodatki Spearhead i Breakthrough)
3. Wolfenstein – Enemy Territory
no mam nadzieje źe medal bedzie na PC. A ciekawe czy wyjdzie CoD 2. teź mam nadzieje :wink:
Tylko musze cie rozczrowac ze nowe czesci medala sa dostepne narazie tylko na PS i X–BOX ale moze niedlogo wiejda na PC:)
no chyba zainteresowałomnie moh pacific assault oraz rising sun. call of duty mam i juź przeszłem, świetna gra :!: :!: :!:
To wszystko co wyźej + Wolfenstein – Enemy Territory