Stronghold 2 spolszczenie
Nie wiecie skad mozna pobrac spolszczenie do twierdzy 2??
Odpowiedzi: 20
No to jak juź tak wszyscy łądnie proszą to ja tez poprosze o przesłanie mi tego spolszecia na siecki@o2.pl z góry dziekuje!
Czy mógłby ktoś mi przesłać spolszczenie do Stronghold 2 v 1.1 na e–maila: zenon.bachyrycz@neostrada.pl
Byłbym wdzięczny!!!
Byłbym wdzięczny!!!
Czy mógłby ktoś mi przesłać spolszczenie do Stronghold 2 v 1.1 na e–maila: zenon.bachyrycz@neostrada.pl
Byłbym wdzięczny!!!
Byłbym wdzięczny!!!
dzięki za spolszczenie :D
Dzieki za przesłanie mi spolszczenia, ale ja mam wersje 1.0 i nie działa mi, bo jakiś miły człowiek przesłał mi 1.2 za co mu bardzo dziekuję, ale jakby ktoś mógł przesłać do wersji 1.0 byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dzikuję :** :)
jak by ktoś i mi mógł wysłać to spolsczenie grzes55531@wp.pl
Niestety nie moge wyslac patcha do zmiany z v1.0 do v1.2 bo jest zbyt duzy zebym mogl go przeslac z mojej poczty ;/ http://www.twierdza.gt8.one.pl/downloads.php?cat_id=3&rowstart=0
sciagnij sobie stad najpierw v1.1 potem v1.2
sciagnij sobie stad najpierw v1.1 potem v1.2
Dziki temu kto przyslal mi spolszczenie ale ja mam wersje 1.0 wiec jak ktos bedzie tak laskawy nie poda link albo niech przesle.
Dzieki narka
Dzieki narka
moglby mi ktos przeslac spolszczenie do stronghold 2 na poczte bo tez nie moge sciagnac moj mail proskiller@o2.pl thx z gory :)
trzesnia:Z powyzszej strony nie moge zassac spolszczenia, wiec z tego powodu prosze kogo kolwiek o przeslanie pliku na adres trzesnia@wp.pl. Bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
Dzieki za przeslanie spolszczenia
Pozdrawiam
Z powyzszej strony nie moge zassac spolszczenia, wiec z tego powodu prosze kogo kolwiek o przeslanie pliku na adres trzesnia@wp.pl. Bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
a no i jeszcze mój meil :D andziaff@o2.pl
Mi tesh nie działa i jakby ktoś był tak milutki i mi przesłał to z góry dziekuję i buziak dla niego :* :lol: :wink:
Mi teź by się przydało:) bartek_lazy@interia.pl
mi teź nie działa. byłbym bardzo wdzięczny gdybyś przesłał mi na przemyslaf@vp.pl
hmm... no właśnie... mi teź nie działa Byłby ktoś tak uprzejmy i mógłby mi przesłać na podany adres e– mail? T_O_M_E_K13@wp.pl Z góry sedeczne dzięki
Tak jak napisal specjal www.twierdza.gt8.one.pl tam jest spolszczenie ktore sam sciaglem i dziala :)
Nie moge ruszyć z tymi linkami ze spolszczeniem do tej gry pomocy,. Moźe ktoś mi wyśle na adres rafal238@wp.pl
Wielkie dzieki! Spoko spolszczenie :) thx
na tych stronach jest dostpne pierwsze w polsce spolszczenie mego autorstwa: www.twierdza.gt8.one.pl