Stronghold 2 spolszczenie
Nie wiecie skad mozna pobrac spolszczenie do twierdzy 2??
Odpowiedzi: 20
Jak by mogł mi ktoś zapodać to spolszczenie na mail'a cofefe@interia.pl to byłoby mi niezmiernie miło. Dzięki...
czy domnie takźe moglibyscie podesłać spolszczenie stronghold 2 na sound_wave@poczta.fm , bo na tej stronie http://www.twierdza.gt8.one.pl/ nie działaja linki i nie moźna z nich pobrać spolszczenia!!!!
Pozdrawiam sound_wave :D
Pozdrawiam sound_wave :D
I mnie teź wyślijcie spolszczenie na adres kruszbuk3@o2.pl
Witam. Czy mi tez mogłby ktokolwiek przesłać spolszczenie do twierdz 2 bo u mnie tez sie nie da sciagnac tego spolszczenia. z góry wielkie dzieki
moj mail to: marcin1813@op.pl
moj mail to: marcin1813@op.pl
Witam. Czy mi tez mogłby ktokolwiek przesłać spolszczenie do twierdz 2 bo u mnie tez sie nie da sciagnac tego spolszczenia. z góry wielkie dzieki :)
Hej, ja teź prosiłbym Was o spolszczenie do Twierdzy 2.
Jeśli moźecie, prześlijcie je na adres:
radagast_bialy@vp.pl
Jeśli moźecie, prześlijcie je na adres:
radagast_bialy@vp.pl
Ej moźe mi ktoś przesłać spolszczenie do wersji 1.2 na podany adres Jarek285@op.pl . Z góry dziękuje
ej ziomki mozecie mi przesłac linki do spolszczenia twierdzy 2 na ten adres puzon10@.autograf.pl
witam czy mógłby mi ktos przyslac spolszczenie do Twierdzy 2 v1.0, poniewaz nie moge sciagnac z podanej strony
natasha_kg@o2.pl
natasha_kg@o2.pl
witam, czy rowniez i mi ktos moze przeslac spolszczenie do tej gry, dzieki bardzo
I mam prosbe czy mozecie mi dac namiary na sciagniecie patcha, bo chyba sa jakies a ja nie moge ich znalezc, dzieki
moj mail szymanskit@tlen.pl
I mam prosbe czy mozecie mi dac namiary na sciagniecie patcha, bo chyba sa jakies a ja nie moge ich znalezc, dzieki
moj mail szymanskit@tlen.pl
witam, czy rowniez i mi ktos moze przeslac spolszczenie do tej gry, dzieki bardzo
plz przeslijcie mi spolszczenie zenek50@wp.pl
Ja tez nie moge pobrac spolszczenia Twierdzy 2 z podanej strony wiec jakby ktos byl uprzejmy to prosze wyslac na misiek3009@wp.pl. Z góry dzieki :D !
Prosze o przesłanie spolszczenia do Twierdzy 2 na adres sawiczp@o2.pl bo link
ktury podaliscie niedziala
Zgury dzienkuje
ktury podaliscie niedziala
Zgury dzienkuje
[b]PRubOwalem sciongnonc SPolszczenie Z teJ STRONY CO poDAwaLISCIE BYł BYM W DZIENCNY ZA pzeslanie SPOLSZCZEnia na ten adres bady163@wp.pl z gÓry dziEnkuje :o :)
jakby ktoś mógł to niech mi przyśle spolszczenie do Twierdzy 2 version 1.0 na adres Arkadiusz99@poczta.onet.pl Z góry wielkie dzięki
Czy mi teź ktoś mogłby przesłać spolszczenie do Stronghold 2 v1.1 na adres filu005@yahoo.com.au ??
Byłbym bardzo wdzięczny.
Byłbym bardzo wdzięczny.
[Prosze o przesłanie pliku ze spolszczeniem bo z podanego adresu nie dam rady pobrać].na ten adres e–mail: moskiewka1@o2.pl
z góry dzięki
:D :D :D :D :D :D [/b]
z góry dzięki
:D :D :D :D :D :D [/b]
Witam wszystkich :) Mi teź ten link niestety nie działa :( I w związku z powyźszym prosiłbym o przesłanie mi spolszczenia do Twierdzy 2 v. 1.1 ( lub inna ale najlepiej 1.1 )na adres roberth@wp.pl z góry dziekuje :) Pozdro.
Cze jestem tu nowy prosze o spolszczenie do Twierdzy 2 jagby muk ktoss przeslac na mayla:)
sawiczp@o2.pl
sawiczp@o2.pl