Strona startowa

Chyba w dobrym dziale dałem topic. Od kilku dni jako strona startowa otwiera mi się http://81.211.105.43/index.php?v=4 jest to jakaś wyszukiwarka. Wskoczyła jak szukałem cracka do programu, chyba na altavista. Nie mogę sobie z tym poradzić, ustawiam jako startową np. www.wp.pl i wszystko wporządku do momentu ponownego uruchomienia komputera. Przeskanowałem kompa Pestpatrol online, przeskanowałem pod katem trojanów, uźyłem AdAdware, wyczyściłem tymaczasowe pliki, wyczyściłem historię i dalej nic. Za chwilkę dostanę choroby nerwowej, nie mogę sobie z tym poradzić. Wcześniej jak mi się instalowały takie gówna, przeszukiwałem katalog windows i z regóły tam była jakaś dziwna ikonka, wywalałam ją i jush. W tym przypadku nie mogę sobie z tym dac rady. Prosze o sugestie. :roll: :roll:

Odpowiedzi: 4

Teź miałem to badziewie, nawet nie wiem skąd sie wzięło.......
trzus
Dodano
01.02.2004 14:43:32
pomógł CWShredder i teraz jest wszystko OK, wielkie dzięki El Nino, a źe nie zauwaźyłem tematu, to poprostu przeoczyłem w ferworze walki. Jeszcze raz wielkie dzięki :oops:
neo340
Dodano
29.01.2004 21:03:47
chcesz mieć kłopoty z wirami to:
1.uźywaj IE (duzo trojanow i narzędzi hakerskich jest ,,wyspaecjalizowanych na tę przeglądarke bo jest dziurawa jak ser szwajcarski)
2.wchodź na strony z crackami, nic nie ma za darmo, tylko idiota wierzy w czyjeś odruchy filantropijne.
3.nie instaluj, lub uzywaj kiepskiego antywirusa(najlepiej darmowego) albo nie aktualizuj za często.
neo, bralem cie za inteligentniejszego faceta, no coź, pozory czasem mylą, popraw się :–)
Anonymous
Dodano
29.01.2004 16:01:37
neo, boj sie boga :wink: .
Nizej masz temat napisany przez KolA_2. Zerknij i zastosuj.
EL NINO
Dodano
29.01.2004 14:04:15
neo340
Dodano:
29.01.2004 11:15:19
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1