Strona startowa IE6.0 aaa problemy!!pomocy!!
ludzie..prosze...fack nie wiem co robic.
Xp mam od niedawna, bo od niedawna nowy komp i zabardzo sie na nim nie znam. Gdy wchodze w "Opcje internetowe" jest tam zakladka "ogolne" i strona glowna(to normalne, ale pisze)...tylko ze "strona glowna" jest nieaktywna!!(przyciski przyciemnione,tak jak by ich nie bylo) nie da rady jej zmienic, a mam jakies (za przeproszeniem) gowno ustawione i raczej nie przezemnie :( Tak czy tak korzystam z opery, ale niekiedy IE tez odpalam i .... nie to juz wkurza ze nie moge sobie strony startowej ustawic.
Aha i ciekawostka!! na innym uzytkowniku dziala bezproblemowo :( wiec zupelnie zglupialem.
prosze o pomoc.
Dzieki!! wrobel_ek@poczta.onet.pl lub gg1475013
Xp mam od niedawna, bo od niedawna nowy komp i zabardzo sie na nim nie znam. Gdy wchodze w "Opcje internetowe" jest tam zakladka "ogolne" i strona glowna(to normalne, ale pisze)...tylko ze "strona glowna" jest nieaktywna!!(przyciski przyciemnione,tak jak by ich nie bylo) nie da rady jej zmienic, a mam jakies (za przeproszeniem) gowno ustawione i raczej nie przezemnie :( Tak czy tak korzystam z opery, ale niekiedy IE tez odpalam i .... nie to juz wkurza ze nie moge sobie strony startowej ustawic.
Aha i ciekawostka!! na innym uzytkowniku dziala bezproblemowo :( wiec zupelnie zglupialem.
prosze o pomoc.
Dzieki!! wrobel_ek@poczta.onet.pl lub gg1475013
Odpowiedzi: 6
Utworz wiec plik .reg i za jego pomoca zmien wartosc :wink: . Tylko znowu nie pytaj jak utworzyc. Pomoze Ci albo wyszukiwarka forumowa, albo google.
dziki :) wiem jak to zrobic teraz .. tylko znow problemos... chyba w AntiSpy wylaczylem zmiane rejestru...i za nie wiem gdzie to ... (ehh nie ma jak kumpel zrobi kompa, a ja przychodze na gotowe–fack, juz nigdy sie nie dam wrobic!!)
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=60520#60520wrobel_ek_:... "strona glowna" jest nieaktywna!!...
a zobacz w tym antispy czy niewylaczyles zmiany strony glownej itdwrobel_ek_:nie raczej nie(nie wiem nawet o co chodzi)...mam tylko AntiSpy...nie znam jeszcze tego systemu :(
sory...to moj nick–––tamten byl tymczasowy bo sie nie zalogowale :) :lol:
nie raczej nie(nie wiem nawet o co chodzi)...mam tylko AntiSpy...nie znam jeszcze tego systemu :(
Strona 1 / 1