Street Legal Racing
Yo slyszeliscie o grze Street legal racing redline ??
bo ja ja mam i rzekomo ma wymagania pII 500Mhz 128Mb 9 direcx a np strasznie zakrety spuznia. Wie moze ktos dlaczeo??
Tak pisze:
I. MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Windows 98/ME/2000/XP
PII 500Mhz
128 MB RAM
500 MB Free HD Space Required
4x CD ROM Drive
DirectX 9 compatible video card with 32MB video memory
DirectX compatible sound card
Moj komp :
Athlon xp 2000
GF2 MX400 64Mb 128Bit
265 ddram
xp
52x
kt3 ultra (plyta glowna ;) )
bo ja ja mam i rzekomo ma wymagania pII 500Mhz 128Mb 9 direcx a np strasznie zakrety spuznia. Wie moze ktos dlaczeo??
Tak pisze:
Windows 98/ME/2000/XP
PII 500Mhz
128 MB RAM
4x CD ROM Drive
Moj komp :
Athlon xp 2000
GF2 MX400 64Mb 128Bit
265 ddram
xp
52x
Odpowiedzi: 12
Marlo:Yo slyszeliscie o grze Street legal racing redline ??
Tak pisze:
Windows 98/ME/2000/XP
PII 500Mhz
128 MB RAM
4x CD ROM Drive
Moj komp :
Athlon xp 2000
GF2 MX400 64Mb 128Bit
265 ddram
xp
52x
Czytalem, ze ta gra jest tak skopana, ze nawet na najlepszym sprzecie skacze...
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=08c586cd–ca80–4391–82af–5c4125dedb7f&displaylang=en
To pomogło.
Pozdrówki
To pomogło.
Pozdrówki
Tak było to 5 paczek.
Rozpakowałem.
Ze sterami to juź kombinowałem i rónieź inne normalne środki.
Gierka się odpala, słychać muzyke, ale wyskakują te 2 komunikaty i ekran jest czarny, choć muzyka nadal gra.
Rozpakowałem.
Ze sterami to juź kombinowałem i rónieź inne normalne środki.
Gierka się odpala, słychać muzyke, ale wyskakują te 2 komunikaty i ekran jest czarny, choć muzyka nadal gra.
SORRY za ten link!!! zapomniało mi sie :oops: mam nadzieje źe wybaczycie :oops:
A tak w sprawie HOR ROD –a to własnie sa wyścigi na 1/4 mili. Kupujesz sobie furacza i za zarobiony na wyścigach kesz tuningujesz. Jenda lipa jest tylko wtej grze źe nie mozna normalnie pojeździć swoim samochodem tylko w wyścigach. ale moźe kiedyś zrobią taką giere gdzie sie będzie dało.
A co do tych komunikatów to nie moge Ci pomóc bo u mnie wszystko spoko hulało i nie miałem problemów. A Ty to zciągałeś z jakiejś strony? I czy było spakowane? moźe niedokońca rozpakowałeś albo coś? ja Rozpakowywałem 2 razy. Ja to miałem w 5 spoakowanych "paczkach" rozpakowałem i tamto jeszcze raz – i dopiero działało. No! to Tyle co moge pomóc. chyba źe jeszcze pobawisz sie ze sterami do grafy :)
Pozdrowionka!
A tak w sprawie HOR ROD –a to własnie sa wyścigi na 1/4 mili. Kupujesz sobie furacza i za zarobiony na wyścigach kesz tuningujesz. Jenda lipa jest tylko wtej grze źe nie mozna normalnie pojeździć swoim samochodem tylko w wyścigach. ale moźe kiedyś zrobią taką giere gdzie sie będzie dało.
A co do tych komunikatów to nie moge Ci pomóc bo u mnie wszystko spoko hulało i nie miałem problemów. A Ty to zciągałeś z jakiejś strony? I czy było spakowane? moźe niedokońca rozpakowałeś albo coś? ja Rozpakowywałem 2 razy. Ja to miałem w 5 spoakowanych "paczkach" rozpakowałem i tamto jeszcze raz – i dopiero działało. No! to Tyle co moge pomóc. chyba źe jeszcze pobawisz sie ze sterami do grafy :)
Pozdrowionka!
Chociaź napiszcie, źe nie wiecie.
Tomekk:Jeźeli chce odpalić HOT ROD – AMERICAN STREET DRAG
to wyskakują mi 2 komunikaty:
Mam Najnowsze sterowniki do karty graficznej.
Oraz DirectX 9.0b
Moźe coś poradzicie.
PS. System to Win XP
Pomocy.
pbartek:a Fajna jest ta gierka coś jak 2 fast 2 feourius
To pytanie ?? Czy stwierdzenie ??
a Fajna jest ta gierka coś jak 2 fast 2 feourius :?:
Jeźeli chce odpalić HOT ROD – AMERICAN STREET DRAG
Oraz DirectX 9.0b
Moźe coś poradzicie.
PS. System to Win XP
Oraz DirectX 9.0b
Moźe coś poradzicie.
PS. System to Win XP
nie no czasami trzeba skontrować jak moc sprzęta wynosi z drogi :) :) :) Ale ja mam Durona 800 i spokojnie mi chodzi. Na początku wciagająca ale szybko sie nudzi jak juź se sprzęt zbudujesz.
To jest "illegal street drag" tak? to sobie wejdź na link był ale się zmył i zciągnij "HOT ROD – American street drag". W tym samym stylu z tym źe więcej opcji i o niebo lepsza grafa :) No i jeszcze najwaźniejsza rzecz to to źe masz PRAWDZIWE AMERYKAŃSKIE MUSCLE CAR – Y!!! :D
Pozdro
––– SLAY3R –––
Regulamin poczytaj, stanowczo zabrania podawania linków do warezu :evil:
To jest "illegal street drag" tak? to sobie wejdź na link był ale się zmył i zciągnij "HOT ROD – American street drag". W tym samym stylu z tym źe więcej opcji i o niebo lepsza grafa :) No i jeszcze najwaźniejsza rzecz to to źe masz PRAWDZIWE AMERYKAŃSKIE MUSCLE CAR – Y!!! :D
Pozdro
––– SLAY3R –––
Regulamin poczytaj, stanowczo zabrania podawania linków do warezu :evil:
Zero problemu.
PS. jeśli się nie myle to są wyścigi po prostej na 1/4 mili,
więc po co skręcasz ??
PS. jeśli się nie myle to są wyścigi po prostej na 1/4 mili,
więc po co skręcasz ??
a np zakrenty jak klikniesz to odrazu ci skreca ??
Strona 1 / 1