Street Legal Racing Redline

Witam! Mam problem z ta gra ktora podalem w temacie. Problemy sa 2. Po 1 tam nie ma save game ale gdy wychode pisze ze zapize automatycznie. OK. Ale pare razy wznowie gre a pozniej ni z ta ni owad jej nie ma. :x . Po 2 strtrasznie mi tnie. Sciagam patche ale jak je instaluje to pisze ze nie ma java scriptu?? O co chodzi ja nie wiem :?: U mojego kumpla chodzi normalnie savy mu sie nie kasuja a mi jak na złosc kasuja sie. A u innego zanjomego kauja sie savy a nie tnie choc ona ma wymagania PII 500 128 mb RAM. Ja mam Durona 750 Mhz 128 RAM i Karte Geoforca 2.56. PROSZE o pomoc!

Odpowiedzi: 1

Ta gra tnie się u wszystkich, nie pękaj czekaj na patche, które to poprawią choć i tak ja w to nie wierze bo jedynka teć sie cieła nawet z patchami. Wyłacz sobie ruch na drogach itp., to juź nie to samo ale zawsze lepiej, a co do zapisywania, zrób tak...
Jak bedziesz chciał zakończyć gre przed wyjściem wyjedź na chwile do miasta lub na tor treningowy i później wróć spowrotem i wylacz gre ALT+F4, wtedy gra bedzie na 100% zapisana. Nieraz kasuje savy, mnie teź to denerwowalo, ale ten sposób co podałem działa. :)
Goblin
Dodano
16.10.2003 22:55:28
alik
Dodano:
15.10.2003 16:17:19
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1