strategie
moze nudny post ale i wyszukiwarka postow nie dziala. znacie jakies dobre strategie. gralem w twierdze i krucjate europe uniwersalis, ale juz mi sie znudzily wiec poszukuje czegos nowego. dajcie jakies tytuly gierek strategicznych. wasze najlepsze czy cos.
Odpowiedzi: 15
adik154:SLAY3R:klonpiotr:moze sprobuje setlersy, bo jeszcze nie gralem a juz slyszlem te nazwe.
To zacznij od pierwszej częśći :wink: warto prześledzić jak seria ewoluowała.
Po cio od pierwszej. Lepiej niech juź od 3 zacznie. Settlers wypasiona gierka :wink:
moźe być od pierwszej ale proponuje pominąć III (wg. mnie najgorsza). Zaleźy co kto lubi. Jak klasyka to tylko II a jeśli nowości to wiadomo...
http://bw.gry–online.pl/ tu masz wszystko na temat Black & White
Dobre to nieznaczy znane :D
robootb:jak chcesz to moge ci sprzedać Heroes III uzywana w dobrym stanie za 15zł..
nie dzieki ta gre mam juz od dawna ale zaciekawil mnie post o black & white. widzialem[tylko chwile] ja u kuzyna ale mi nie podobala sie jakos. jak jest taka dobra[nie zaprzeczam bo nie gralem] to czemu nie slychac o niej tak jak o np. heroes,czy twierdzy. z niecierpliwoscia czekam na
twierdze 2.pozdro
zalezy co kto lubi dla mnie nr.1 to
Blitzkrieg –– Rolling Tunder –– grasz Pattonem
Blitzkrieg –– Burning Horizon –– grasz Romllem
Blitzkrieg –– Rolling Tunder –– grasz Pattonem
Blitzkrieg –– Burning Horizon –– grasz Romllem
jak chcesz to moge ci sprzedać Heroes III uzywana w dobrym stanie za 15zł..
:arrow: Heroes III – klasyk :) ,ewentualnie Hereoes IV ale moim zdaniem trzecia część bardziej wciąga. :)
armie of exigo
bardzo fajna gierka, fanką strategii nie jestem ale ta mnie akurat przyciągnela do monitora na dłuzej =P
bardzo fajna gierka, fanką strategii nie jestem ale ta mnie akurat przyciągnela do monitora na dłuzej =P
koncze piatke wlasnie i juz troche stracila tzn pamietam jak w dwojce wszytsko tzreba bylo wyprodukowac kazde narzredzie .... zebrac zboze zmielic i dopiero na chleb... teraz zostalo wszystko uproszczone ale graficzka ladne i gra ciekawa troszke jkby z warcrafta 3 cos wzieli.Dwojka byla dobra.Polecam tez Sid Meiers Pirates to nowe bardzo fajna przyjemna gra i wciaga na maxa:–)
A teraz zaczynam w Rome total war zobaczymy co to kumpel mowi ze fajne bo medivala calego rozpykal :PP zato Age of Empires III bardzo ladnie wyglada ale tzreba na nie jescze troche poczekac.
A teraz zaczynam w Rome total war zobaczymy co to kumpel mowi ze fajne bo medivala calego rozpykal :PP zato Age of Empires III bardzo ladnie wyglada ale tzreba na nie jescze troche poczekac.
najpierw bede musial ja skads skombinowac. mniejsza o to jaka to bedzie czesc. jak nie beda mieli znajomi to sie kupi.
SLAY3R:klonpiotr:moze sprobuje setlersy, bo jeszcze nie gralem a juz slyszlem te nazwe.
Po cio od pierwszej. Lepiej niech juź od 3 zacznie. Settlers wypasiona gierka :wink:
klonpiotr:moze sprobuje setlersy, bo jeszcze nie gralem a juz slyszlem te nazwe.
moze sprobuje setlersy, bo jeszcze nie gralem a juz slyszlem te nazwe.
Knights and Merchans(czy jakoś tak sie pisze). Miałem kiedyś tą gre, z komputer swiata. Gierka stara, grafa jak w settlersach IV ale ta grywalność :P Gierka jest zajefajna, chyba da się ją zamóić z archiwalnym numerem Komputer świata gry. A tak to polecam SETTLERS V
Nie wiem moze Settlers5 albo Bitwa o Śródziemie. Ewentulanie Rome Total War.
Jest pełno gier strategicznych na rynku ;)
Jest pełno gier strategicznych na rynku ;)
Strona 1 / 1