Straszne dziwne dzialanie komutera :( Juz nie daje rady :(
Od rana mam maly problem. A mianowicie z Kaspersky anty wir wyskoczyl mi komunikat, ze komputer jest zawirusowany czy usunac zarazone pliki. Po czym w windowsie wyskoczyl mi komunikat, ze za chwile komputer sie wylaczy i odliczanie czasu od 60 sec. gdy komupter uruchomil sie ponownie to stalo sie cos strasznie dziwnego. Styl w windowsie XP jest z klasyczne i w zaden sposob nie idzie go zmienic, nie moge kopiowac zadnych plikow z jednego folderu do drugiego, polowa programow nie chce sie uruchomic, to samo z internetem (Neostrada TP) w ogole nie widzi mojego polaczenia :(:( Nie widzi zainstalowanej drukarki :(:( Nie pomaga tryb awaryjny oraz ostatnia poprawna konfiguracja. oto log. z hijack this. Co robic ?? Prosze o pomoc bo potrzebuje pilnie komputer do pracy.
Odpowiedzi: 3
Pablo18Kce:wyskoczyl mi komunikat, ze za chwile komputer sie wylaczy i odliczanie czasu od 60 sec.
Start>Wszystkie Programy>Akcesioria>Narzędzia systemowe>Przywracanie systemu
Przywróć swój system do daty w której było wszystko OK, a nastepnie zastosuj się do
http://portal.centrumxp.pl/forums/thread/333042.aspx bardzo przydatny programik i uchroni Cię przed problemami w stylu 60sec. :)
Halo, mialam to samo . Kaspersky chyba w tym czsie zwariowal.Ja poprostu z kopii zapasowych jakie ma program antywirusowy Kaspersky przywrocilam te pliki (z 01.11.2006) i odpukac wszystko jest ok. jak skanuje teraz Kasperskym to nic nie wykazuje.Co to bylo jeden ,czort wie!!!Pozdrawiam.
Wklej logi raz jeszcze bo to we wcześniejszej formie było kompletnie nieczytelne, usunąłem.
Przenosze do bezpieczeństwa.
Przenosze do bezpieczeństwa.
Strona 1 / 1