Straszne dziwne dzialanie komutera :( Juz nie daje rady :(

Od rana mam maly problem. A mianowicie z Kaspersky anty wir wyskoczyl mi komunikat, ze komputer jest zawirusowany czy usunac zarazone pliki. Po czym w windowsie wyskoczyl mi komunikat, ze za chwile komputer sie wylaczy i odliczanie czasu od 60 sec. gdy komupter uruchomil sie ponownie to stalo sie cos strasznie dziwnego. Styl w windowsie XP jest z klasyczne i w zaden sposob nie idzie go zmienic, nie moge kopiowac zadnych plikow z jednego folderu do drugiego, polowa programow nie chce sie uruchomic, to samo z internetem (Neostrada TP) w ogole nie widzi mojego polaczenia :(:( Nie widzi zainstalowanej drukarki :(:( Nie pomaga tryb awaryjny oraz ostatnia poprawna konfiguracja. oto log. z hijack this. Co robic ?? Prosze o pomoc bo potrzebuje pilnie komputer do pracy.

Odpowiedzi: 3

Pablo18Kce:
wyskoczyl mi komunikat, ze za chwile komputer sie wylaczy i odliczanie czasu od 60 sec.

Start>Wszystkie Programy>Akcesioria>Narzędzia systemowe>Przywracanie systemu

Przywróć swój system do daty w której było wszystko OK, a nastepnie zastosuj się do

http://portal.centrumxp.pl/forums/thread/333042.aspx bardzo przydatny programik i uchroni Cię przed problemami w stylu 60sec. :)

snaczu
Dodano
10.11.2006 00:54:29

Halo, mialam to samo . Kaspersky  chyba w tym czsie zwariowal.Ja poprostu z kopii zapasowych jakie ma program antywirusowy Kaspersky przywrocilam te pliki (z 01.11.2006) i odpukac wszystko jest ok. jak skanuje teraz Kasperskym to nic nie wykazuje.Co to bylo jeden ,czort wie!!!Pozdrawiam.

BEG
Dodano
03.11.2006 01:46:00
Wklej logi raz jeszcze bo to we wcześniejszej formie było kompletnie nieczytelne, usunąłem.

Przenosze do bezpieczeństwa.
Bobi
Dodano
01.11.2006 23:47:31
Pablo18Kce
Dodano:
01.11.2006 17:01:48
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1