Stery do laptopa
Potrzebuję sterowników do laptopa. Znalazłem do grafiki, ale za nic nie moge znaleźć do tego co pozostało(zamieszczam screen) oraz pare informacji o hardware. Proszę o pomoc w odszukaniu sterowników, sam szukam drugi dzień ale nie moge znaleźć odpowiednich.
Sorry źe w takim formanie ale kodem nie wiem jak?
Typ procesora Mobile Intel Pentium M 730, 1600 MHz (12 x 133)
Nazwa płyty głównej TOSHIBA Satellite M45
Mikroukład płyty głównej Intel Alviso–G i915GM
Pamięć fizyczna 503 MB (PC2700 DDR SDRAM)
Typ BIOS'u Insyde (05/18/04)
Karta wideo Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (128 MB)
Akcelerator 3D Intel GMA 900
Monitor Monitor Plug and Play [NoDB]
Karta dźwiękowa Intel 82801FB ICH6 – AC'97 Audio Controller [B–2]
Sorry źe w takim formanie ale kodem nie wiem jak?
Typ procesora Mobile Intel Pentium M 730, 1600 MHz (12 x 133)
Nazwa płyty głównej TOSHIBA Satellite M45
Mikroukład płyty głównej Intel Alviso–G i915GM
Pamięć fizyczna 503 MB (PC2700 DDR SDRAM)
Typ BIOS'u Insyde (05/18/04)
Karta wideo Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (128 MB)
Akcelerator 3D Intel GMA 900
Monitor Monitor Plug and Play [NoDB]
Karta dźwiękowa Intel 82801FB ICH6 – AC'97 Audio Controller [B–2]
Odpowiedzi: 3
To tylko twoje lenistwo :wink: Masz tu link do downloadu Toshiba USA, wybierasz urzadzenie, serie i model i masz wszystko... Toshiba USA Download
Szukałem na stronach Intela.
Bardzo dobra ta stronka tylko źe mój laptop jest sprowadzony z usa i ten model nie występuje w zbiorach podanych na tej stronie to jest model Satelite M 45–S265, a na tej stroni są albo m40 a następne m50. Masz moźe link do amerykańskiego odpowiednika tej strony?
Bardzo dobra ta stronka tylko źe mój laptop jest sprowadzony z usa i ten model nie występuje w zbiorach podanych na tej stronie to jest model Satelite M 45–S265, a na tej stroni są albo m40 a następne m50. Masz moźe link do amerykańskiego odpowiednika tej strony?
Taa, jestem ciekaw gdzie szukałeś?? Na stronie Toshiby pewnie tez....
http://ce.computers.toshiba–europe.com/cgi–bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?LNG=20&service=CE&banner_id=DOWNLOAD_DRIVERS
http://ce.computers.toshiba–europe.com/cgi–bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?LNG=20&service=CE&banner_id=DOWNLOAD_DRIVERS
Strona 1 / 1