Stery do Irdy

Witam czy mozecie wysłać stery do irdy ? jest wiele radzaji wiec prosze o wszystkie jakie macie :)

serdeczne dzieki ;)

webmen@o2.pl

Odpowiedzi: 8

jak podlaczam irde pod USB (oczywiscie nie moj komp :P u mnie działa jak naleźy) to wykrywa urzadzenia tylko nie ma sterownikow :(
WaGonik
Dodano
06.08.2005 19:20:16
A USB Ci w ogole dziala ? Dokop sie everestem do specyfikacji swojej plyty, zaktualizuj bios, moze sa jakis stery pod USB.

Po prostu u mnie wystarczy ze jest wlaczone USB w biosie i dziala IrDA i Bluetooth.
mettal
Dodano
06.08.2005 18:51:21
mettal:
Zalezy jaki masz bios, jaka plyte ? U mnie w ASUSIE nie ma zadnych ustawien pod irde i wydaje mi sie ze takowe ustawienia w biosie dla IrDY beda tylko pomocne, jezeli masz urzadzenie podpinane pod plyte glowna, bo jezeli chodzi o USB wystarczy by ono dzialalo, ja mam IrDe i Bluetootha USB, zadnych zmian w biosie nie robilem i windows dla obu ma swoje sterowniki.

Pozdrawiam

nie mam pojecia co to za plyta cos pod amd jakas K.... ale nie pamietam ustawienia w biosie sa a irda jest pod USB, tylko teraz takie pytanie aby działałą irda pod usb musza byc ustawienia na plycie glownej do irdy tak jak w przypadku jak podlacza sie irde pod plyte głowna ?
WaGonik
Dodano
06.08.2005 18:42:43
Zalezy jaki masz bios, jaka plyte ? U mnie w ASUSIE nie ma zadnych ustawien pod irde i wydaje mi sie ze takowe ustawienia w biosie dla IrDY beda tylko pomocne, jezeli masz urzadzenie podpinane pod plyte glowna, bo jezeli chodzi o USB wystarczy by ono dzialalo, ja mam IrDe i Bluetootha USB, zadnych zmian w biosie nie robilem i windows dla obu ma swoje sterowniki.

Pozdrawiam
mettal
Dodano
06.08.2005 10:37:58
czy jezeli irda jest podłaczana na wejscie USB to w biosie tez musza byc ustawienia ?
WaGonik
Dodano
06.08.2005 02:38:06
A moze Windows nie wykrywa urzadzenia, bo w biosie nie jest wlaczone?

Pozdrawiam
Lord Iron
Dodano
06.08.2005 00:24:25
No własnie chodzi o to ze jest sp2 a nie wykrywa w ogole sterowników :( :( :( :(
WaGonik
Dodano
05.08.2005 13:00:32
Jezeli to IrDA przez USB i masz zainstalowanego SP2 to windows ma bardzo dobre stery, mialem kiedys taki sam problem ze szukalem sterownikow do Bluetootha, przeszukalem caly internet sciagalem wszystko co popadlo, w koncu odinstalowalem caly syf, zrestartowalem kompa, a po wlaczeniu moje zdziwko –winzgroza znalazla sprzet zainstalowala sterownik i wszystko jest funkcjonalne i po polsku. Teraz tez ma IrDE na USB i stery tez winzgrozy.
mettal
Dodano
03.08.2005 23:40:45
WaGonik
Dodano:
03.08.2005 21:08:29
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1