stery do grafiki
witam
mam problemy z grafika w laptopie, migdzie nie moge znalezc do nies terow nawet na stronie producenta
podaje parametry moze wy cos znajdziecie: ATI Mobility Radeon 7500 m7
przypominam ze sterowniki do radeon 7500 nie dzialaja musza byc do mobility
dzieki za wszystko pozdro
Odpowiedzi: 7
Jasna sprawa, przecież nie sugeruję wcale, że masz jakieś wróżbiarskie talenta ;D
Ale otujemy ;P
Bobi - no pewnie ( nie doczytąłes, że w standardzie ma ....taczkę samobieżną ).
Powazniej zaś - dawno się po ATI/AMD nie rozglądąłem, ale z dawnych - gdy ATI było samodzielne - informacji utkwiło mi w pamieci wskazanie , by sterowniki do kart lapto/notebookowych pobierać ze stron producenta całości ( która to sugestia wydaje isę z paru przynajmniej względów nie tylk oaktualna, ale i mocno sensowna ).
To się będzie zwać ATI Mobility Catalyst, szukaj w Googlu albo na stronie AMD/ATI.
Rebe, [url=http://www.alienware.com/product_detail_pages/Aurora_mALX/aurora-m_specs.aspx?SysCode=PC-LT-AURORA-M-ALX&SubCode=SKU-DEFAULT]taką[/url] kobyłę też nazwiesz poręczniejszym komputerem? :mryellow:
@lukasmater skoro już na forum zawitałeś to poszukanie w archiwum ze słowem "mobility" rozwiąże twój problem .Pytanie, czy naprawdę chcesz znaleźć i szybko mieć , czy czekać na gotowe.
Może na stronie producenta tego laptopa, lub na płycie dołączonej do niego.
nie to jest pc
A laptop to ... ??
-
[quote=Żółty]A laptop to ... ??[/quote] Taki poręczniejszy komputer :mryellow:
-
Nawiązując do ostatniego akapitu Twojego postu wychodzi na to, że pytanie Żółtego było całkiem do rzeczy ;]
-
[quote=Bobi]Nawiązując do ostatniego akapitu Twojego postu wychodzi na to, że pytanie Żółtego było całkiem do rzeczy ;][/quote] A dupa tam - ono było do ........ lukmastera :lol:
Strona 1 / 1