sterowniki

ludziki pomozcie mi... zrobilam formata a teraz za cholere nie moge zainstalowac sterownikow do takich urzadzen :
1) kontroler multimediow audio
2) kontroler uniwersalnej magistrali szerwgowej (USB)
3) kontroler wideo (zgodny z VGA)
4) modem PCI

juz probowalam ze wszytskich plyt ze sterownikami jakie mam w domu probowalam sciagac z neta z dysku tez juz bylo i nic... i co z tym zrobic....??:((( pomozcie...

i jeszcze jedno pytyanko w zwiazku z vplayerem... po formacie nie chce otworzyc zadnego filmu... mam zainstalowane all potrzebne kodeki tzn te na ktorych bez problemu chodzily filmy przed formatem... teraz wlaczam vplayera chce uruchomic film i wyskakuja mi blad jakis i czy ma wyslac raport o bledzie...wrr.. i koniec... to samo bylo jak zaionstalowalam all playera... pomozcie z gory bardzo dziekuje za all dopowiedzi...
buzki:((

Odpowiedzi: 3

..::: Jaka to jest plyta głowna. Co do filmow to byc moze pkt. 3 jest temu winnien. Tak jak przdmowca: zainstaluj Drivery do plyty glownej, a potem po kolei drivery do poszczegolnych urzadzen :::..
AdasB
Dodano
29.03.2005 16:42:50
Przemeksik:
(..)z tego co widze za bardzo nie potrafisz takich rzeczy wiec nastepnym razem sama nie bierz sie za format :wink:

Jaki genialny wniosek wysunołeś.
Megiś:
1. Karta dzwiękowa
2. Spróbuj to usunąć i uruchom komputer ponownie
3. Karta graficzna (zainstaluj sterownik lub spróbuj ją usunąć; pkt. 2)
4. Nie wiem :)
Anonymous
Dodano
29.03.2005 16:40:47
moze jakis wirus albo inny syf , przeskanuj antivirem i adawarem , 1 ster od karty dzwiekowej , sterownik usb (najczesciej na plycie od plyty glownej) , 3 kontroler albo ster do karty graficznej albo kontroler od plyty glownej zainstaluj sterowniki od plyty glownej (jak masz chipset via to 4 in 1 :wink: ) a ten ostatni to jak nazwa wskazuje to modem, z tego co widze za bardzo nie potrafisz takich rzeczy wiec nastepnym razem sama nie bierz sie za format :wink:
Przemeksik
Dodano
29.03.2005 16:37:38
megiś
Dodano:
29.03.2005 16:22:59
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1