Sterowniki :)
Odpowiedzi: 10
-
[quote=tomq90]Anathema zainstalowałem już Vistę i do niczego nie potrzebowałem sterowników :D Może dla tego że najpierw zainstalowałem XP ze sterownikami a potem na XP od razu Vistę?[/quote] A może dlatego, iż sama Vista ma w sobie ogromną bazę sterowników (19000)?!
-
[quote=tomq90]Zintegrowana(wbudowana) :D to jak będzie problem czy nie?[/quote] Jak zainstalujesz, to zobaczysz :mryellow:
-
[quote=Anathema]Jeśli to sieciówka znajdująca się na mobo to zapewne nie będzie problemu, system ją rozpozna ;)[/quote] Nie rozumiem?
-
[quote=tomq90][quote=Anathema]Jeśli to sieciówka znajdująca się na mobo to zapewne nie będzie problemu, system ją rozpozna ;)[/quote] Nie rozumiem?[/quote] Zintegrowana, czy nie z płytą główną? Proszę nie zdawaj już tylu pytań :P Pogadamy jak zainstalujesz Vista :P
-
[quote=tomq90]A czy NIE KTÓRE sterowniki z XP mogą działać na Viście?[/quote] Mogą, ale nie muszą (na pewno od grafiki odpadają, ale do tych są na odpowiednich witrynach). Po instalacji udaj się na Windows Update, dopiero gdy to skutku nie przyniesie, to będzimy myśleć dalej ;)