Sterowniki do nagrywarki i skanera
Ludziska ratujcie bo zwariuję. Szukam sterowników
do skanera Rev Scan R48Ti, oraz do nagrywarki
TEAC CD–W58E na XP. Dzięki za pomoc (moźe nadejdzie).
do skanera Rev Scan R48Ti, oraz do nagrywarki
TEAC CD–W58E na XP. Dzięki za pomoc (moźe nadejdzie).
Odpowiedzi: 5
No ładnie az 4 razy :D.JackP powiedz mi po co ci potrzebne sterowniki do nagrywarki??.Zle ci działa nie nagrywa ???.Do nagrywarki są jedynie biosy :D.
Zainstaluj via4in1 jesli masz płyte główna oparta na chipsecie via to w zasadzie powinno pomóc 8)
Zainstaluj via4in1 jesli masz płyte główna oparta na chipsecie via to w zasadzie powinno pomóc 8)
mam tą samą nagrywarę ,źadnych sterów nie potrzeba , a z ASPI bym radził ostroźnie ,gdyź gdy ja je zaktualizowałem i w ogóle później nie widział teaca
W ogóle zauwazyłem rzecz taką ,iź nalezy próbować kilka razy instalować xp raz się uda ,inym razem coś mu nie spasi ,a to problem z dźwiękiem ,a to z grafą i nie kombinując wiele z powrotem format i install ,
coś nie tak z powrotem format i install ,za 4 razem chulał jak trzeba ,tak było u mnie .
W ogóle zauwazyłem rzecz taką ,iź nalezy próbować kilka razy instalować xp raz się uda ,inym razem coś mu nie spasi ,a to problem z dźwiękiem ,a to z grafą i nie kombinując wiele z powrotem format i install ,
coś nie tak z powrotem format i install ,za 4 razem chulał jak trzeba ,tak było u mnie .
Ja tesh mam wlasnie skaner Rev Scan R48Ti i nie moge zlalesc sterownikow do niego ... patrzylem na www.scannerdrivers.com i tam nie btlo, pomozcie mi plis! :(
Nagrywarka traczej sterow nie potrzebuje wystrczy ewentualnie zaktualizowac ASPI. Albo proscie zainstaluj najnowsza wersje np. Nero
do skanerow – sprobuj ta stronke http://www.scannerdrivers.com/
do nagrywarki – www.cdrinfo.pl
do nagrywarki – www.cdrinfo.pl
Strona 1 / 1