Sterowniki do Monitora pod XP

Czesc, poszukuje sterowniki do monitora Hyundai Image Quest Q770 pod WinXP. tylko nie mowcie ze na stronie producenta, bo nie moge ich zainstalowac!!! prosilbym o przeslanie mi ich na mail'a
marukk@wp.pl
DZIEKI :evil:

Odpowiedzi: 3

U mnie na Szajsungu działają stery z Windy 2k, więc sądzę, źe w przypadku twojego monitora powinno być tak samo
Sprawdzałem i rzeczywiście Lammpatix masz rację. Sterowniki od producenta automatycznie regulują częstotliwość odświeźania.
leopold
Dodano
10.12.2002 01:12:59
Gdyby mu wystarczyło Plug&Play to by nie pytał o stery, a skoro twierdzisz, źe nic nie da to źyczę ci "smacznego"...

Skoro dalej nie jarzysz to ci wytłumaczę:
Monitor plug&play przy 1024x768 obsługuje max.85Hz, a jak ktoś ma monitorek 19 cali to moze sobie dac przy tej rozdzielczosci np 120 lub 140 Hz.

Jest oczywiście moźliwość pokazania trybów których monitor nie obsługuje ale są sytuacje (programy) w których nie zdaje to egzaminu.

Info dla kolegi Maruk'a – równie dobrze moźesz zainstalować sterownik od innego monitora o tych samych parametrach, one jedynie tym się róźnią, a nie problem jest znaleźć inny o tych samych parametrach.
Anonymous
Dodano
07.12.2002 00:23:04
a czy nie wystarczy ze monitor jest Plug n Play ??? i tak Ci to nic nie da – chyba ze tylko dodatek z kolorami – nic wiecej...
B3T0N
Dodano
05.12.2002 20:26:46
Maruk
Dodano:
05.12.2002 17:49:12
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1