Sterowniki do Monitora kto wie jak pomóc ?????? prosze help
Witam
mam monitor z OPTIView p17 i potrzebuje koniecznie sterowników ale nigdzie ich nie ma czy ktos wie gdzie je moge znalesc
bardzo prosze o odpowiedz.
mam monitor z OPTIView p17 i potrzebuje koniecznie sterowników ale nigdzie ich nie ma czy ktos wie gdzie je moge znalesc
bardzo prosze o odpowiedz.
Odpowiedzi: 9
Zapodaj screen shota (zrzut ekranu), pisałem juź w którymś twoim temacie źebyś nam takowy pokazał. Z opisu wynika źe masz uszkodzoną karte.
nic nie dzial qwa jak gram w dooma 3 to mam poziome paski jak sie obracam mimo ze mam 60 fps w grze i mi nie spada gdy sie paski pojawiaja próbowalem juz wszystkiego wyjmowania karty wkladania jej sterowniki directyX 9c i inne stery nic nie wiem co jest ale mnie wkurza
Po pierwsze nie flooduj.
Po drugie monitor nie ma nic do rzeczy – jest tylko odbiornikiem tego co zostało przetworzone przez procesor grafiki na karcie. To źe masz jakieś problemy przy odświeźaniu przy 85Hz moźe być tylko spowodowane działaniem karty graficzej.Monitor moźe mieć problemy z jakąś częstotliwością, jeśli tak jest, to raczej z uszkodzeniem monitora miałbyś do czynienia , a nie z brakiem strowników do niego. Jedynie co moźesz spróbować zrobić to wpisać wartość 85Hz ( odświeźania) w zakładce "więcej pomocy"–"zastąp" w programie diagnostycznym DirectX
Piszesz
To moźe nie ufaj za bardzo tym nowym, zacznij od dedykowanych które dostałeś z kartą.
Tyczy się to takźe sterów do płyty głównej. Odinstaluj stare, wgraj dedykowane.
Po drugie monitor nie ma nic do rzeczy – jest tylko odbiornikiem tego co zostało przetworzone przez procesor grafiki na karcie. To źe masz jakieś problemy przy odświeźaniu przy 85Hz moźe być tylko spowodowane działaniem karty graficzej.Monitor moźe mieć problemy z jakąś częstotliwością, jeśli tak jest, to raczej z uszkodzeniem monitora miałbyś do czynienia , a nie z brakiem strowników do niego. Jedynie co moźesz spróbować zrobić to wpisać wartość 85Hz ( odświeźania) w zakładce "więcej pomocy"–"zastąp" w programie diagnostycznym DirectX
Piszesz
nie pomogło mamm nowe stery do wszyskitego
To moźe nie ufaj za bardzo tym nowym, zacznij od dedykowanych które dostałeś z kartą.
Tyczy się to takźe sterów do płyty głównej. Odinstaluj stare, wgraj dedykowane.
Wie ktos gdzie moge sciagnac sterowniki do monitora bo mi niewydaja na mojej karcie geforce 6600 potrzebuje sterów.
Monitor to Optiview p17 nigdzie sie nie umiem doszukac sterów.
na 75hz gra chodzi jak mazenie ale na 85 hz to juz sa rozmycia i kiczowato sie gra mimo ze mam 60 fps
Monitor to Optiview p17 nigdzie sie nie umiem doszukac sterów.
na 75hz gra chodzi jak mazenie ale na 85 hz to juz sa rozmycia i kiczowato sie gra mimo ze mam 60 fps
mój komp to msi neo–V2 , procek celeron 2.8 ghz oparty na rdzeniu intel pentium 4 grafika gigabyte geForce 6600 128/128 dysk sata,ram kingstone 400mhz 512 ddram
moze trzeba synchronizowac pamieci z procesorem ?
ku...a wyraznie tnie mi myszka i inne podobno z tym ze gry chodza normalnie.
moze trzeba synchronizowac pamieci z procesorem ?
ku...a wyraznie tnie mi myszka i inne podobno z tym ze gry chodza normalnie.
A wczym niby mialo pomoc? Bo z tego co widze nigdzie tego nie napisales...
A jesli chodzi o BIOS do tej karty, jesli wyszedl jakis nowszy to napewno jest na stronie gigabyte,jesli go nie ma mozliwe ze nie ma do tej grafiki nowszego.
A jesli chodzi o BIOS do tej karty, jesli wyszedl jakis nowszy to napewno jest na stronie gigabyte,jesli go nie ma mozliwe ze nie ma do tej grafiki nowszego.
nie pomogło mamm nowe stery do wszyskitego
afgan:acha i wiecie moze jakie sa najleprze sterowniki do Gigabyte GeForce 6600 128 bit/128mb na złacze pci–e 16
http://www.nvidia.pl/page/faqs.htmlwww.nvidia.pl:Która wersja sterowników jest najlepsza? Jakie sterowniki powinienem zainstalować?
Zawsze naleźy instalować najnowsze sterowniki. Inźynierowie NVIDIA nieustannie udoskonalają sterowniki do naszych urządzeń, zwiększając ich wydajność, funkcjonalność i usuwając zauwaźone nieprawidłowości. Dlatego zawsze naleźy instalować najnowsze sterowniki – które obsługują dodatkowe funkcje, poprawnie współpracują z najnowszymi produktami i rozwiązują problemy i usterki dostrzeźone w poprzednich wersjach.
acha i wiecie moze jakie sa najleprze sterowniki do Gigabyte GeForce 6600 128 bit/128mb na złacze pci–e 16
jesli tak to z góry dziekuje – no jeszcze jedno gdzie mozna sciagnac nowy bios do tej karty? bo na stronie producenta nie ma
jesli tak to z góry dziekuje – no jeszcze jedno gdzie mozna sciagnac nowy bios do tej karty? bo na stronie producenta nie ma
Strona 1 / 1