sterowniki do hp laserjet 1000
Odpowiedzi: 6
-
Odpowiadam: [quote=di4blos]aby zainstalować drukarkę wystarczy ściągnąć windowsXP mode. [/quote] Aby ściągnąć XP Mode - trzeba mieć odpowiednią wersję Windows 7. Nie mamy tu zwyczaju snuć domysłów nad posiadaną przez użytkownika wersją systemu. Co do zaś samego XP mode - to to nie jest rozwiązanie - tylko proteza która działa - być może w twoim przypadku (jednak np. w przypadku nie posiadania odpowiedniego sprzętu, wersji Windows 7 czy używania programu odwołującego się bezpośrednio do sprzętu) to "rozwiązanie" wcale nie jest rozwiązaniem. [quote=di4blos]Zamiast mnie krytykować[/quote] Proszę mi wskazać w którym miejscu cie krytykuję ? [quote=di4blos] mogliście pomóc mi rozwiązać problem a nie udawać tylko mądrych[/quote] Nikt tu nie udaje mądrych (może poza niektórymi piszącymi posty bez ładu i składu). Tu się nie da udawać. Tu można albo wróżyć z fusów, albo PRÓBOWAĆ pomóc, bo użytkowników którzy są przygotowani do przyjęcia pomocy można policzyć na palcach obu dłoni. [quote=di4blos] jak widać ranga użytkownika nie świadczy o jego wiedzy[/quote] Jaka ranga ? Pomyliło ci się z FUNKCJĄ na forum. Jeśli zaś szukasz supportu technicznego od Windows 7 - to po prostu pomyliłeś fora - bo nikt ze znanych mi odwiedzających to forum takiego supportu nie świadczy. Ci którzy tu zaglądają, to w większości tacy sami amatorzy jak ty. Żebyśmy się źle nie zrozumieli: ja mogę wykazać się większą wiedzą niż przeciętny użytkownik w temacie Windows 2003 SBS, ale nie będę się wypowiadał w tematach poruszających tematykę programowania w C++. [quote=di4blos] Co z was za moderatorzy jesli nie posiadacie czacunku do zdania użytkownika forum oraz nie potraficie rozwiązać podstawowych zagadnień.[/quote] "Szacunku do zdania użytkownika na forum" ?? Jasssssne. Następnym razem odpiszę ci używajac różowej czcionki i wstawię jeszcze kilka gifów z kwiatkami żebyś nie czuł się urażony. "Nie potraficie rozwiązać podstawowych zagadnień" ? Potrafimy więcej niż ci się zdaje. Ot dla przykładu : potrafimy czytać co producent pisze na temat sterowników do danego sprzętu, miast ściągać coś czego "nie da się ściągnąć". Zakończę filozoficznie: takich macie moderatorów na jakich sobie zasługujecie. Jeśli zaś chcesz zgłębić temat - zapraszam do lektury tekstu kryjącego się pod linkiem w mojej sygnaturce.