sterowniki dla Visty
Mam Windows Vista Beta 1 build 5112 w wersji angielskiej.szukalem sterownikow dla mojego sprzetu: grafa Radeon 9200, plyta glowna Epox RDA3+ ,karta dzwiekowa zintegrowana z plyta: Realtek AC'97.na stronie ATI, sterownikow nie moge zassac bo "page cannot be displayed" a na stronie Epoxa NIE MA sterownikow dla Visty albo sa niezle ukryte.Zna ktos strone gdzie moglbym znalezc sterowniki do ww.?Przy okazji, co zrobic zeby mozna bylo pisac polskie litery?Bo w domyslnych ustawieniach angielskiej Visty to rzecz jasna nie dziala...
Odpowiedzi: 12
"wypierdzielcie w kosmos" mój awatar, podobnie jak mój profil na tym forum, bo trzeba wiedzieć kiedy cię nie chcą.
"Z racji tego, źe avatar nie zmieniony, Twoje "papa" wydaje isę ze wszech miar słuszne."
gratuluję niezwykłych umiejętności czytania ze zrozumieniem, jakich nie mają zwykli śmiertelnicy.
Faktycznie tak ogólnie było miło na tym forum przez ten czas jak tu pisałem,czytałem i znajdywałem pomoc,ale...to będzie na tyle.na razie.
"Z racji tego, źe avatar nie zmieniony, Twoje "papa" wydaje isę ze wszech miar słuszne."
gratuluję niezwykłych umiejętności czytania ze zrozumieniem, jakich nie mają zwykli śmiertelnicy.
Faktycznie tak ogólnie było miło na tym forum przez ten czas jak tu pisałem,czytałem i znajdywałem pomoc,ale...to będzie na tyle.na razie.
adrino:dzięki.robicie ze mnie durnia.
Czyźby ?
adrino:poszukam pomocy na innym forum.
chęć szukania sterwoników na forach wskazuje, źe uzasadniona jest wątpliwość odnośnie tego czy z kogoś trzeba robić ..... .
adrino:
a tymczasem pocałujcie mnie w... spadam stąd
Na przyjemność trzeba sobie zasłuźyć np. wykazując się umiejętnością czytania ze zrozumieniem.
PS.
Z racji tego, źe avatar nie zmieniony, Twoje "papa" wydaje isę ze wszech miar słuszne.
dzięki.robicie ze mnie durnia.poszukam pomocy na innym forum.a tymczasem pocałujcie mnie w... spadam stąd
adrino:EL NINO:A 9200 to w dol czy w gore od 9500 ?
bardzo śmieszne.dzięki.
Wcale nei smieszne – jeźlei z Twoim pojmowaniem słowa pisanego jest tak jak to demonstrujesz w tym wątku to i nie dziwne, źe nie potrafisz zrozumieć tego co w informacjach w profilu podanych jest na temat wielkości awatarów.
Za moment bedzie kupa smiechu, gdy Ci ten avatar wypierdziele w kosmos. Wiesz jakie sa dopuszczalne wymiary ?
EL NINO:A 9200 to w dol czy w gore od 9500 ?
bardzo śmieszne.dzięki.
adrino:tzn źe nie ma sterowników do Radeona 9200 dla Visty??
:(
Byłes na stronie ATI?
Sprawdziłeś w "drivers&support" dla Visty jakie karty są obsługiwane ?
Jeźeli tak to odpowiedź znasz. Jeźeli nie to moźe warto byś tam zajrzał i sprawdził.
PS.
Moźe są jakieś "na bazie" robione –przez DNA,Omegę czy inne, ale to juź przecieź sam wyczytać powinieneś.
A 9200 to w dol czy w gore od 9500 ?
tzn źe nie ma sterowników do Radeona 9200 dla Visty??
Zapewne z wymagań systemowych wynika to, źe ATI wydajac sterowniki beta dla Visty implementował w nich obsługę kart od R9500 w górę – o czym zresztą przekonać isę mozna przeglądając informacje dostępne na stronie dedykowanej przez ATI sterownikom do tego systemu.
brtx:ps. sterowniki ati nie obslugluja takiego sprzetu jak r 9200 wiec mozesz sobie je odpuscic.
nie bardzo rozumiem...skad wziac sterownik sprzetu jezeli nie od producenta tego sprzetu??
o ile sie nie myle sterownikow do plyty glownej szukaj na stronie nvidia (nforce2 ?)
ten system to beta i to wczesna, podobnie jest ze sterownikami, nawet ja znajdziesz i zainstalujesz – najprawdopodobniej bedziesz mial problemy...
ps. sterowniki ati nie obslugluja takiego sprzetu jak r 9200 wiec mozesz sobie je odpuscic.
ten system to beta i to wczesna, podobnie jest ze sterownikami, nawet ja znajdziesz i zainstalujesz – najprawdopodobniej bedziesz mial problemy...
ps. sterowniki ati nie obslugluja takiego sprzetu jak r 9200 wiec mozesz sobie je odpuscic.
Strona 1 / 1