Sterownik Riva TnT2 M64 32Mb i Windows Xp Prof...
Ludzie skad moge wziąc sterownik do Rivy tnt2 M64 32mb do windows xp tylko jakis dobry bo ten co ma win w sobie jest skopany restartuje mi sie sam a potem wyswietla blad sterownika rivy tnt to jest microsoft daje stery i to jeszcze niedziałające ;–( plakać się chce........ :? :(
Odpowiedzi: 13
Win xp ma sterowniki do Deskjeta 400 (informacja sprawdzona na stronie hp)
adres: http://www.hp.com/cposupport/printers/support_doc/bpd08931.html#P69_1716
Jest tam takźe instrukcja jak zainstalować drukarkę ręcznie, ale jeźeli podczas instalacji win xp drukarka będzie podłączona i włączona to windows automatycznie sam zainstaluje odpowiedni sterownik.
adres: http://www.hp.com/cposupport/printers/support_doc/bpd08931.html#P69_1716
Jest tam takźe instrukcja jak zainstalować drukarkę ręcznie, ale jeźeli podczas instalacji win xp drukarka będzie podłączona i włączona to windows automatycznie sam zainstaluje odpowiedni sterownik.
Za to ja mam dopiero zamiar przesiąść się z 98 na XP, tylko mam problem ze sterownikami drukarki (HP DeskJet 400), a juź naprawdę chyba wszędzie sprawdzałem. Drukarka musi byc oczywiście obowiązkowo.
Jeśli ktoś wie czy XP posiada w sobie te sterowniki, prosiłbym o info. A moźe po prostu wiecie skąd mogę zassać stery XP pod właśnie ten model?
Jeśli ktoś wie czy XP posiada w sobie te sterowniki, prosiłbym o info. A moźe po prostu wiecie skąd mogę zassać stery XP pod właśnie ten model?
MenelutoR:Leopold – zwracales mi uwage ze czytam bez zrozumienia ......... co tu widze?
Oj, sorry. Zapomniałem, źe Lezio nie pomaga, tylko pisze pierdoły :lol:
bobek jak chcesz orginalne sterowniki do tej karty to pisz na pm albo gg.mam je z orginalnej płytki.
Bobek teź mam Rivę TNT2 pod xp i sterowniki systemowe działają beź zarzutów. Instalowałam juź xp 2 razy i nie było nigdy źadnych restartów ani komunikatów o niedziałających sterach. Postawiłabym raczej na uszkodzony Windows (moźe instalka była walnięta??)
Oj to ja się poje pisać do Zulusia bo mi jeszcze przyjdzie i będzie kabelek od sieci lokalnej piłą motorową odcinał. :mrgreen:
Niech sprubuje, ja juź zainwestuje w kowadełko pod siecówkę
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Niech sprubuje, ja juź zainwestuje w kowadełko pod siecówkę
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
he dziwni ludzie....
No bobek zmień avatara bo to wprowadza zamieszanie jak widzisz, a jak zulus zobaczy to masz przechlapane (on w telekomunie pracuje), normalnie strach się bać.
:mrgreen: Tylko generalnie rzecz biorąc bobek nie bierz tej wypowiedzi zbytnio do siebie kaźdy moźe mieć avatara jakiego sobie zechce, ale ja po prostu nie mogłem się powstrzymać źeby to napisać :mrgreen:
A co do sterowników to szukaj na nvidia.com.pl są tam wszystkie detonatory.
:mrgreen: Tylko generalnie rzecz biorąc bobek nie bierz tej wypowiedzi zbytnio do siebie kaźdy moźe mieć avatara jakiego sobie zechce, ale ja po prostu nie mogłem się powstrzymać źeby to napisać :mrgreen:
A co do sterowników to szukaj na nvidia.com.pl są tam wszystkie detonatory.
Leopold – zwracales mi uwage ze czytam bez zrozumienia ......... co tu widze?
Ten post na samej gurze tego topicu to jest post Bobka i ja z Menelutorem dajemy mu rade aby zmienił emblant bo Zulus się morze na nim wyrzyć w róźnych sposób (bardzo groźnie).
Zresztą pamiętam afere z Menelutorem.
Czaisz?
Zresztą pamiętam afere z Menelutorem.
Czaisz?
Lezio111:Nie radze podpadać Zulusowi.....To jest bardzo zły ruch.
On nie lubi takich zagrań. :lol:
Nie chcę cię obraźać, ale ty jesteś jakiś inny. Gdzie tu widzisz post zulusa? :evil: :evil: :evil:
Nie radze podpadać Zulusowi.....To jest bardzo zły ruch.
Strona 1 / 1