sterownik EMM 386 ?????
zainstalowałem kumplowi win 98 se wszystko było ok do momentu gdy zaczałem instalować sterowniki do pł. głównej i karty graf. Nie wiem dokładnie w którym momencie to nastąpiło. Ale teraz podczas uruchamiania wyswietla sie komunikat brak sterowników EMM 386 i źeby je doinstalować. Windows po tym komunikacie się uruchamia z małym opóźnieniem. Wszystko działa. Ale jest to irytujące. Nie spotkałem się jeszcze z takim problemem. Prosze o pomoc co z tym zrobić.
Odpowiedzi: 2
wahe:zainstalowałem kumplowi win 98 se wszystko było ok do momentu gdy zaczałem instalować sterowniki do pł. głównej i karty graf. Nie wiem dokładnie w którym momencie to nastąpiło. Ale teraz podczas uruchamiania wyswietla sie komunikat brak sterowników EMM 386 i źeby je doinstalować. Windows po tym komunikacie się uruchamia z małym opóźnieniem. Wszystko działa. Ale jest to irytujące. Nie spotkałem się jeszcze z takim problemem. Prosze o pomoc co z tym zrobić.
A jak brzmi dokładnie ten komunikat ?
Pozdro..
Albo to tylko błąd w ścieźce plików rozruchowych – nie pomnę czy emm386 jest w windowscommand czy w windows – sprawdź wpis w config.sys
Strona 1 / 1