Sterownik do karty graficznej
Witam,
Mam karte graficzną Ati Radeon 9000 64Mb.Obecnie mam zainstalowany do niej sterownik Ati Catalyst 03.2.Kiedy zainstalowałem najnowszy sterownik Ati Catalyst 6.1 to komputer wolniej sie uruchamiał.I teraz pytanie.Czy warto mieć ten nowy sterownik,czy lepiej chodzą gry dzięki niemu ?Jeśli nie to jaki byłby najlepszy sterownik do mojej karty graficznej?
Pozdrawiam.
Mam karte graficzną Ati Radeon 9000 64Mb.Obecnie mam zainstalowany do niej sterownik Ati Catalyst 03.2.Kiedy zainstalowałem najnowszy sterownik Ati Catalyst 6.1 to komputer wolniej sie uruchamiał.I teraz pytanie.Czy warto mieć ten nowy sterownik,czy lepiej chodzą gry dzięki niemu ?Jeśli nie to jaki byłby najlepszy sterownik do mojej karty graficznej?
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 4
Tak zainstalował mi sie ATI CATALYST Control Center.Odinstaluje go i zobacze jak system bedzie chodzil.
Pozdr. :D
Pozdr. :D
Dokładniej to nazywa sie ATI CATALYST Control Center
A czy razem ze sterownikami nie zainstalował ci sie program dodatkowy? Nie pamiętam dokładnie jak sie nazywa chyba Catalyst Center czy coś takiego. Odinstaluj go jeśli sie zainstalował.
Niewiadomo czy system ładował się wolniejk [przez sterownik (choć to prawdopodobne)
Jeźeli róznica czasu odpalania nie była znaczna, a system pracuje tak samo lub nawet wydajniej, to lepiej mieć ten nowy.
Niektóre gry mogą gorzej lub wogóle nie chodzić na starym...
Jeźeli róznica czasu odpalania nie była znaczna, a system pracuje tak samo lub nawet wydajniej, to lepiej mieć ten nowy.
Niektóre gry mogą gorzej lub wogóle nie chodzić na starym...
Strona 1 / 1