Stawianie serwera w et

Mam pytanie jak postawić serwer do gry Wolfenstein: Enemy Territory i jakie powiniennem mieć łącze.

Odpowiedzi: 7

:shock: Zaszokowało mnie...
Ni pierwszy raz spotykam się z takim no zaangaźowaniem na forum.
Naprawde bardzo dziekuje.
Mail leoncushtels@o2.pl
GG: 3566598
Dziekuje bardzo!
Jeśli moźa to niech mnie pan z nim skontaktuje bo nie za bardzo połapałem. :lol:
Najlepiej na gg :lol:
Leon The Punisher
Dodano
03.05.2006 18:32:19
Jeźeli chcesz postawić serwer na ETPro to musisz najpierw odpalić grę z przełącznikiem +set fs_game etpro [najlepiej zrób sobie skrót i tam w polu Element Docelowy dopisz poniźszą komendę. Co do ściągania to twój kumpel najprawdopodobniej nie posiadał jakiegoś pliku .pk3, który Ty masz u siebie na dysku i dlatego podczas łączenia gra chce go ściągnąć. Proponuję więc albo usunąć wszystkie dodatkowe pliki .pk3 i zostawić jedynie te podstawowe [wraz z plikami etpro] lub jeźeli chcesz je pozostawić to zrób ich listę i wyślij kumplowi, aby ten dociągnął niezbędne z netu [transfery są większe]. BTW serwer nie będzie aź taki dobry, jeźeli jego config nie zostanie napisany z "palca". W razie potrzeby mogę Ci taki cfg spreparować, jeźeli przedstawisz mi swoje wytyczne [najlepiej w mailu].
Powyźsze informacje podaję za moim synem. W razie potrzeby [sprawy techniczne] podaj maila to Cię z nim skontaktuję.
Endrju
Dodano
02.05.2006 19:08:13
musisz zainstalowac program The All–Seeing Eye i wejsc w zakladke "New server"Po tym powinienes sobie poradzic.

nie, jednak sobie nie poradziłem
jak w et wezme host game to ustawie wszystko ale nie jest to serwer w etpro tylko w etmain czy jakoś tak.
jak kazałem kumplowi źeby połączył się z tym serwerem to chciało mu się coś ściągać ponad 10 mb.
Leon The Punisher
Dodano
02.05.2006 18:07:45
Leon The Punisher:
To czyli Neoostrada 128 nie wystarczy?

Neo 512kB i wyźej ma sens, a tak to daj sobe spokój, chyba, źe na serwerze będą dwa sloty to jeden na jeden pograsz...
Endrju
Dodano
27.02.2006 08:44:45
To czyli Neoostrada 128 nie wystarczy?
Leon The Punisher
Dodano
26.02.2006 20:49:50
Nie grałem nigdy w ET, jednak wiem źe serwery gier muszą mieć spory upload (szybkośc wysyłania "serwer–>klient"), download jest mniej waźny.
spiderko
Dodano
25.02.2006 22:49:48
musisz zainstalowac program The All–Seeing Eye i wejsc w zakladke "New server"Po tym powinienes sobie poradzic.
gelo1992
Dodano
25.02.2006 22:40:45
Leon The Punisher
Dodano:
25.02.2006 22:29:54
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1