status w gadu gadu
Czy mogę tak podzielić w gadu gadu uźytkowników źebym jednocześnie dla jednych był widoczny a dla innych nie? oczywiscie nie usuwając ich z listy.Bo chyba tworzenie grup tego mi nie zapewnia.
Dzięki i pozdrawiam
Dzięki i pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
Tomi!napisał
nie taki jest temat :evil:
brtx napisał:
Nie wiem jaki, bo od kiedy przesiadlem sie na Tlena, malo mnie interesuje aplikacja gg.exe
heheh ja nawet skusiłem się do odinstalowania najpopularniejszego komunikatora i teź przesiadłem się na tlenka.
nie taki jest temat :evil:
brtx:Nie wiem jaki, bo od kiedy przesiadlem sie na Tlena, malo mnie interesuje aplikacja gg.exe ;)
heheh ja nawet skusiłem się do odinstalowania najpopularniejszego komunikatora i teź przesiadłem się na tlenka.
Czes nie działa bez power p. wiec sobie zainstaluj pozniej prawy klik na osobe ukryj status przed ,ale musisz miec zaznaczone pokazuj status tylko dla znajomych i działa :)a plugin o ktory Ci chodzi to tzw. ukrywacz
Chyba da sie tak zrobic, ale musisz miec PowerGG i odpowiedni plugin. Nie wiem jaki, bo od kiedy przesiadlem sie na Tlena, malo mnie interesuje aplikacja gg.exe ;) Jednak cos obilo mi sie o uszy... ;)
Strona 1 / 1