status w gadu gadu

Czy mogę tak podzielić w gadu gadu uźytkowników źebym jednocześnie dla jednych był widoczny a dla innych nie? oczywiscie nie usuwając ich z listy.Bo chyba tworzenie grup tego mi nie zapewnia.
Dzięki i pozdrawiam

Odpowiedzi: 4

Tomi!napisał
brtx napisał:
Nie wiem jaki, bo od kiedy przesiadlem sie na Tlena, malo mnie interesuje aplikacja gg.exe

heheh ja nawet skusiłem się do odinstalowania najpopularniejszego komunikatora i teź przesiadłem się na tlenka.

nie taki jest temat :evil:
Longi
Dodano
16.06.2004 13:56:54
brtx:
Nie wiem jaki, bo od kiedy przesiadlem sie na Tlena, malo mnie interesuje aplikacja gg.exe ;)

heheh ja nawet skusiłem się do odinstalowania najpopularniejszego komunikatora i teź przesiadłem się na tlenka.
Tomi!
Dodano
16.06.2004 13:50:42
Czes nie działa bez power p. wiec sobie zainstaluj pozniej prawy klik na osobe ukryj status przed ,ale musisz miec zaznaczone pokazuj status tylko dla znajomych i działa :)a plugin o ktory Ci chodzi to tzw. ukrywacz
Longi
Dodano
16.06.2004 03:52:25
Chyba da sie tak zrobic, ale musisz miec PowerGG i odpowiedni plugin. Nie wiem jaki, bo od kiedy przesiadlem sie na Tlena, malo mnie interesuje aplikacja gg.exe ;) Jednak cos obilo mi sie o uszy... ;)
brtx
Dodano
16.06.2004 01:56:51
Markus
Dodano:
16.06.2004 00:45:19
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1