Status Gadu gadu i sms

Mam problem szukalem na forum ale nie moglem znalezc wiec chodzi o 2 problemy ze:

1 jezeli ktos ma status niedostepny z opisem to jak sie na niego kliknie to pokazuje tak jakby byl dostepny i to czasem denerwuje jak sie z kims gada a on nagle jest niedostepny i amy piszemy bez sensu

2. gdy wysylam sms do idei i mam si pokazac obrazek z wyrazem to wyskakuje biale tlo zkrzyzykiem u gory tak jakby na stronce go nie bylo.

Mam gg6.0 build 137 z powergg i baner killerem a ajk zainsatlowalem samo gg to i tak nic nie daje

Odpowiedzi: 3

Gagman:
Staus niedostępny z opisem oznacza tak naprawdę dostępność – ktoś kto go ma jest w tej chwili w sieci, a GG jest u niego włączone.
No co ty? Opis na czerwonym słoneczku wcale nie musi oznaczać, źe koleś jest dostępny (niewidoczny). Wystarczy, źe zaznaczysz sobie status Niedostępny z opisem i wyłączysz gg w tray`u.

A jeśli chodzi o SMSy to ja z GG nie mogę wysłać do źadniej sieci. Jakieś problemy z bramką.
Thomas
Dodano
17.11.2003 02:10:48
ale ja mam tak u kazdego a nie powiesz mi ze kumpela ktora pojechala na studia jest w sieci bo komp jej na bank jest wyloaczony a pokazuje jak dostepny z opisem
Fala
Dodano
17.11.2003 00:25:25
Staus niedostępny z opisem oznacza tak naprawdę dostępność – ktoś kto go ma jest w tej chwili w sieci, a GG jest u niego włączone.

Co do brami idei, u mnie jest podobnie, ale nie zawsze – wina GG.
Gagman
Dodano
16.11.2003 21:59:14
Fala
Dodano:
16.11.2003 21:44:13
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1