Stary poskładany sprzęt i problem z uruchomieniem
Witam!
Tak jak wyźej. Złoźyłem sobie ze starych części komputer, bo potrzebuję drugiego. Mam problem z uruchomieniem windowsa ze starego sprzętu. Mianowicie, gdy włączam komputer, wszystko ładnie wczytuje, ładuje, aź do momentu gdy jest, w lewym górnym rogu malutka migająca kreska i stop. Komputer dalej nie idzie.
Co ta kreska oznacza??
Co zrobić, aby naprawić problem??
Jeśli był juź taki temat, to przepraszam :)
Pozdrawiam!
Hubi.
P.S. jak się nazywają takie.. szerokie kable co mają z prawej strony czerwony znak, aby nie pomylić stron. Nie chce się w sklepie wygłupić, a potrzebuję 2 takie, do cd–romu i stacji dyskietek.
Tak jak wyźej. Złoźyłem sobie ze starych części komputer, bo potrzebuję drugiego. Mam problem z uruchomieniem windowsa ze starego sprzętu. Mianowicie, gdy włączam komputer, wszystko ładnie wczytuje, ładuje, aź do momentu gdy jest, w lewym górnym rogu malutka migająca kreska i stop. Komputer dalej nie idzie.
Co ta kreska oznacza??
Co zrobić, aby naprawić problem??
Jeśli był juź taki temat, to przepraszam :)
Pozdrawiam!
Hubi.
P.S. jak się nazywają takie.. szerokie kable co mają z prawej strony czerwony znak, aby nie pomylić stron. Nie chce się w sklepie wygłupić, a potrzebuję 2 takie, do cd–romu i stacji dyskietek.
Odpowiedzi: 2
wedlug mnie to byly jakies sterowniki zle w tym twoim widowsie na 98 często tak mialem po instalacji sterów i musialem istalowac inne
Sformatowałem dysk i jest wszystko wporządku. Dzisiaj lecę po "taśmy" i powinien składak chodzić :D :D
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
Strona 1 / 1