start po instalce SP2
Od momentu gdy zainstalowałem SP2, przy starcie systemu pojawia się sprawdzanie spójności danych na dysku czy da się temu jakoś zaradzić, tak aby ten monit się nie pojawiał?
Odpowiedzi: 6
Z tą 7 to óznie bywa – czego dowody i na forum znaleźć moźna.
PowerQuest – ówczesny "właściciel" programu wskazywał, źe i dla w2k wersją minimum – z uwagi na zmiany w ntfs–ie – jest 7.01. Obecnie Symantec dla XP – z podobnego powodu wskazuje – tak jak napisałeś – 8.0, ale po co w ogóle?
Ryzyko uźycia convert jest jednak mniejsze niź PM – choćby ze względu na to, źe nie ma koniecnzosći uruchamiania kolejnego procesu/programu zewnętrznego , a to nie jest jedyna zaleta.
Przy całym szacunku dla "praw Murphiego"
PowerQuest – ówczesny "właściciel" programu wskazywał, źe i dla w2k wersją minimum – z uwagi na zmiany w ntfs–ie – jest 7.01. Obecnie Symantec dla XP – z podobnego powodu wskazuje – tak jak napisałeś – 8.0, ale po co w ogóle?
Ryzyko uźycia convert jest jednak mniejsze niź PM – choćby ze względu na to, źe nie ma koniecnzosći uruchamiania kolejnego procesu/programu zewnętrznego , a to nie jest jedyna zaleta.
Przy całym szacunku dla "praw Murphiego"
Rebe:mariusz25:system jest na FAT. A jak go przekonwertować?
Mam partition magic7.0 ale on niestety niechce się uruchomić na XP, na 98 i owszem
Archiwum lub pomoc systemu i "convert" jako słowo kluczowe – dowiesz się – z obu źródeł o składni polecenia i jego działaniu.
Dbrze Rebe prawisz..!!
Dodać by do tego naleźało PMAgic 7.0 nie obsługuje partycji NTFS trza mienć PM 8.0
Pozdro..!
mariusz25:system jest na FAT. A jak go przekonwertować?
Mam partition magic7.0 ale on niestety niechce się uruchomić na XP, na 98 i owszem
Archiwum lub pomoc systemu i "convert" jako słowo kluczowe – dowiesz się – z obu źródeł o składni polecenia i jego działaniu.
system jest na FAT. A jak go przekonwertować?
Najprostszym rozwiązaniem,o ile nie jest to partycja systemowa,jest przekopiowanie danych na inny dysk i format z poziomu windows.
System na FAT czy NTFS ?
Jeźeli na FAT moźna przekonwertować partycje.
System na FAT czy NTFS ?
Jeźeli na FAT moźna przekonwertować partycje.
pozwól mu raz do końca popracować – teź tak miałem – potem się juź nie powinien pojawić.
Strona 1 / 1