Stare sterowniki !!!

Hej !!
Mam problem ! Posiadam windowsa xp professional. Chce zainstalowac starsze sterowniki nvidii. Odinstalowywuje wiec sterowniki i instaluje te starsze, ale system sam przywraca poprzednie sterowniki, badz jesli usune wszystkie pliki i usune karte graficzna to wtedy instaluje mi sterowniki te ktore byly oryginalnie dolaczone :( Co mam zrobic zeby wylaczyc automatyczne instalowanie sterownikow ?? Prosze o pomoc !!
Z gory dziekuje !!

Odpowiedzi: 4

W bajecznie prosty sposob.

Kiedy pokazuje sie okienko ze wykryto sprzet i okienko z informacja o instalacji windosowskich sterownikow wcisnij anuluj

I nie mow ze to nie dziala bo wczoraj robilem to samo i tez z nvidia :P
Ivaho
Dodano
13.07.2004 12:16:00
Diesel tyle to ja wiem tylko ze problem polega na czym innym ... Gdy usune sterowniki z panelu dodaj usun programy i skasusuje calutki katalog nvidia i w ogole zrestartuje kompa to system automatycznie instaluje mi sterowniki dosyc nowe i nie wiem jak to zablokowac :( Ale w kazdym razie dzieki za pomoc ! Sproboje tych programikow :D
fikcyjny
Dodano
13.07.2004 11:23:29
DriverCleaner, Detonator RIP – to programy do trwałego usuwania sterowników i ich bibliotek .
moźesz uźyć któregoś z nich – zostanie tylko to co wsystem ma w sobie i cąłkiem spokojnie zainstalujesz "nowe" drivery.
Rebe
Dodano
13.07.2004 09:09:52
wszystkie sterowniki rozpakowują się domyślnie do katalogu C:Nvidiaxx.xx gdzie jest ich instalator i dane. Jezeli usuniesz ten katalog, system nie będzie mógł odnaleźc informacji o grafice, wobec czego nie zainstaluje sterowników. Teraz moźesz instalować inne. :) a tak w ogóle to sterowniki odinstalowywuje się w panelu sterowania/dodaj–usuń programy/nvidia display driver. powodzenia!
Aczero
Dodano
13.07.2004 00:13:25
fikcyjny
Dodano:
12.07.2004 22:13:03
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1