stare programy w Xp
Mam Windowsaxp i nie mogę uźywać niektórych starych programów(np. Mario). Podobno jest program który rozwiązuje ten program. Czy ktoś wie co to za program i skąd go ściągnąć???
Odpowiedzi: 20
Wiesz Tire... racja... tylko, źe moźna się uczyć takźe na takich przykładach... gdyby nie scracowany przez kogoś program, to nigdy bym nie doszedł do tego, iź wina leźy po stronie softu a nie hard'u. co do crackingu – racja! nie ma to jak oryginalny sofcik...
rusek:oki...nikt nie napisał, a ja juź sam znalazłem rozwiązanie... to idzie crackiem. są róźnae sposoby zmiany setupa i trzeba odpowiedni poszukać!
Nie chodzi mi o podpowiedzi innych osób ani ich cytowanie.Cenię samodzielność i dąźenie do załatwienia sprawy własnymi siłami.
.Chodzi mi o "inne" rozwiązania problemu.Opisywane przez ciebie jak wyźej........crackowanie.
Pozdrawiam. 8)
PS:wiesz,źe mam na myśli nowy Regulamin.
rusek:oki...nikt nie napisał, a ja juź sam znalazłem rozwiązanie... to idzie crackiem. są róźnae sposoby zmiany setupa i trzeba odpowiedni poszukać!
Nie chodzi mi o podpowiedzi innych osób ani ich cytowanie.Cenię samodzielność i dąźenie do załatwienia sprawy własnymi siłami.
.Chodzi mi o "inne" rozwiązania problemu.Opisywane przez ciebie jak wyźej........crackowanie.
Pozdrawiam. 8)
PS:wiesz,źe mam na myśli nowy Regulamin.
nie cytowałem nikogo i nie posłuźyłem się przykładem innych... sam siedziałem nockę i czytałem tu i tamoraz grzebałem w kompie... w końcu doszedłem do wniosku, źe sprzęt mamok, bo przechodzi wszystkie testy... więc wina musiała leźeć w oprogramowaniu... taki ot wniosek... jeślitire myślisz, źe pomysły czerpię od innych – jesteś w błędzie.
nie cytowałem nikogo i nie posłuźyłem się przykładem innych... sam siedziałem nockę i czytałem tu i tamoraz grzebałem w kompie... w końcu doszedłem do wniosku, źe sprzęt mamok, bo przechodzi wszystkie testy... więc wina musiała leźeć w oprogramowaniu... taki ot wniosek... jeślitire myślisz, źe pomysły czerpię od innych – jesteś w błędzie.
rusek
O sposobach "iinych" proszę nie rozpisywać się.
O sposobach "iinych" proszę nie rozpisywać się.
oki...nikt nie napisał, a ja juź sam znalazłem rozwiązanie... to idzie crackiem. są róźnae sposoby zmiany setupa i trzeba odpowiedni poszukać!
poruszyliście na forum kwestię uruchamiania aplikacji dos'owych pod xp. ja mam z kolei inny, dziwny problemik. mam gierkę(znaną wszystkim jako maxio payne), która nie chce się zainstalować pod xp. pod 98, 2000 – hula aź miło. xp natomiast jej nie obsługuje. nie pomaga "zgodność z innymi systemami", sprzęt działa bez zarzutu (athlon 1,7+, 256 ram, gf 440 mx 64mb). reszta jest ok. wiem, źe płytka działa na 100%. co moźe być przyczyną? dlaczego w ogóle nie chce xp obsłuźyć tej aplikacji a inne systemy mogą? dodam, iź mam wszystkie sterowniczki i detonatorki. móźdźyło nad tym 3 informatyków i źaden nie zajarzył... moźe wy coś wymyślicie? :?: pomoźecie?
brtx:Ktos jest slepy albo ja mam wybujala wyobraznie:)
Male przeoczenie :(
Dobrze, ze bedzie nas wiecej :D
You tell me.
I jak dziala Ci juz Mario? Sposob ktory podalem powinien pomoc – w sumie, nie tylko z Mariem ale innymi dosowymi aplikacjami.
Pozdr.
I jak dziala Ci juz Mario? Sposob ktory podalem powinien pomoc – w sumie, nie tylko z Mariem ale innymi dosowymi aplikacjami.
Pozdr.
dlaczego miałam wymięknąć :?:
Hell no !! :lol: ale kaśka:) chyba wymiekla
Czy to coś do mnie? :lol:
Sorki, masz rację. Nie przeczytałem zbyt dokładnie.
krecik zobacz NAD moj poprzedni post co pisze, patrzac w takiej kolejnosci, tire i kaska:), poczym porownaj to do swojego postu ktory cytowalem i ktory byl pierwsza odpowiedza...
krecik zobacz NAD moj poprzedni post co pisze, patrzac w takiej kolejnosci, tire i kaska:), poczym porownaj to do swojego postu ktory cytowalem i ktory byl pierwsza odpowiedza...
A dlaczego mnie zacytowałeś?
Nie grałem w mario pod XP, więc nie wiem czy działa, czy nie. Podałem niezawodny sposób na uruchomienie kaźdego starego programu.
Nie grałem w mario pod XP, więc nie wiem czy działa, czy nie. Podałem niezawodny sposób na uruchomienie kaźdego starego programu.
krecik:kaśka:):Podobno jest program który rozwiązuje ten program.
Dobre :lol:
Istnieją róźne emulatory, ale moim zdaniem najlepszy jest VMware. Moźesz go ściągnąć stąd: http://vmware–heva.www.conxion.com/software/VMware–workstation–3.2.1–2237.exe
A serial do niego to: XXXXX–XXXXX–XXXXX–XXXXX
PS. Witam nową uźytkowniczkę forum. :)
N/C :shock:
Ktos jest slepy albo ja mam wybujala wyobraznie:)
Mi na XP Mario popitala, wejdz we wlasciwosci i na zakladce pamiec poprzydzielaj maxymalne wartosci.