Starcraft:BroodWar
Czy ktoś posiada owy dodatek? Jeźeli tak prosze o kontakt (lub pozostawienie na siebie namiarów)
Moje GG:123324 smash@toya.net.pl
Dziekuje
Moje GG:123324 smash@toya.net.pl
Dziekuje
Odpowiedzi: 10
ja tak mialem jak mialem piracka wersje bw.... mam orginała i wszystko ok....
sciagnalem bw110loader.exe jest to plik ktory laduje broodwara wersje 1.10. dziala dobrze tylko po wejsciu do gry mam czarny ekran (ale slysze jak kursor jezdzi po menu i jak gra muzyka) – nie wiem czy to jest problem tego loadera czy mojej karty graficznej. jak ktos chce to mu podrzuce i zobaczymy jak u was, mail: nev@konto.pl
mi tez nie dziala! i co mam zrobic? :[
Nie wiem jak w XP, ale w Windzie 98 trzeba było do katalogu c:windowssystemiosubsys wrzucić pliczek cdfs.vxd, zastąpić stary i resetnąć kompa (ja go mam dograny na płytce więc nie wiem skąd go wziąć) i wszystko śmigało (Starcraft, Starcraft: Brood War oraz Hellfire).
Aź z ciekawości zainstaluje sobie dzisiaj pod XP, będę wiedział na świeźo.
UPDATE: Faktycznie nie działa. :D
Aź z ciekawości zainstaluje sobie dzisiaj pod XP, będę wiedział na świeźo.
UPDATE: Faktycznie nie działa. :D
hehe prosze nei zaczynać tematu bezemnie:)
A więc tak..Chodzi o to,źe mam BroodWara jednak system jakby nie widzi płyty od niego. Z zwykłym starcraftem jest ok. Kiedy chce uruchomic płyte z BroodWarem wyskakuej mi komunikat ze płyta nei znajduje się w napędzie (sic!) Gry próbuje odpalić go z gry podobnie..Po wybraniu dodatku nie widzi płyty.Słyszalem ze pod XP jest potrzebny jakiś patch or someting like that. Ktoś wie jak rozwiązac problem?
A więc tak..Chodzi o to,źe mam BroodWara jednak system jakby nie widzi płyty od niego. Z zwykłym starcraftem jest ok. Kiedy chce uruchomic płyte z BroodWarem wyskakuej mi komunikat ze płyta nei znajduje się w napędzie (sic!) Gry próbuje odpalić go z gry podobnie..Po wybraniu dodatku nie widzi płyty.Słyszalem ze pod XP jest potrzebny jakiś patch or someting like that. Ktoś wie jak rozwiązac problem?
Przepaliłem sobie zaraz jak gra się ukazała, a było to juź dobre kilka lat temu. :)
PS. Zastanawiam się, dokąd prowadzi ta dyskusja :?
PS. Zastanawiam się, dokąd prowadzi ta dyskusja :?
moźe nie kłopot tylko ciekawość z kąd macie :)
No mam dodatek BROODne WARy ale o co biega w czym klopocik
No ja mam w domu, ale o co chodzi?
No ja mam w domu, ale o co chodzi?
Strona 1 / 1