stara płyta
witam wszystkich bardzo serdecznie i od razu dziękuję za pomoc:)
usilnie szukam sterownika do płyty o numerze seryjnym
FW 82371E8 jest to płyta pod intela – poza tymi informacjami nic więcej dodać nie mogę...bardzo serdecznie prosze podesłac link gdzie moge znaleźc sterownik do tej płyty ... sterownik pod system 98 – moźe ktoś posiada taką płytę – więc chętnie sie doagadam na gg – wszelkie formy pomocy mile widziane :)
pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
przypominam mój numer gg: 4156629
usilnie szukam sterownika do płyty o numerze seryjnym
FW 82371E8 jest to płyta pod intela – poza tymi informacjami nic więcej dodać nie mogę...bardzo serdecznie prosze podesłac link gdzie moge znaleźc sterownik do tej płyty ... sterownik pod system 98 – moźe ktoś posiada taką płytę – więc chętnie sie doagadam na gg – wszelkie formy pomocy mile widziane :)
pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
przypominam mój numer gg: 4156629
Odpowiedzi: 3
Po odpaleniu systemu zainstaluj Everesta,dowiesz się wszystkiego o komponentach kompa.
Zobaszysz jaka to płyta chipset itd.
Ewentualnie daj znać na forum w razie problemów.
Zobaszysz jaka to płyta chipset itd.
Ewentualnie daj znać na forum w razie problemów.
...widze źe szybko zareagowałeś na mojego posta za co jestem Co bardzo wdzięczny – ...sam nie wiem na jakim to jest chipie – nic poza tymi wiadomościami ode mnie nie wyciągniesz;) – próbowałem szukac po numerze seryjnym i nic mi to nie dało ... miejmy nadzieję źe nie bedzie i potrzeba tych sterowników – ale jesli ktoś takowe posiada – to jeszcze raz zapraszam wszystkich chętnych pomocy i z góry dziękuję za odzew
Na Googlach niewiele na temat tego symbolu.
Na jakim chipsecie ta płyta ?
Jakieś konkrety.
Poza tym najprawdopodobniej źaden sterownik ci nie jest potrzebny.
Na jakim chipsecie ta płyta ?
Jakieś konkrety.
Poza tym najprawdopodobniej źaden sterownik ci nie jest potrzebny.
Strona 1 / 1