Star Wars : Knights of the old Republic problem ;/
no więc mam taki problem bo przy instalacji tej gry przerwałem jak byly 2 procenty ... noi nie moge teraz zainstalowac ani odinstalowac ,moźe da sie to jakoś naprawić .. no nie chce robić formata i nie chce aby 160 zeta poszlow w bloto .. pomocy
Odpowiedzi: 4
dzieki mars wielkie dzięki . bardzo mi pomogłeś . JESTEŚ WIELKI :D
Poszukaj w "Program Files" folderu o takiej nazwie: "InstallShield Installation Information", w środku znajdziesz kilka folderów opisanych ciągami znaków, sprawdzaj w kaźdym czy są pliki odnoszące się do instalowanej gry, zwróć szczególną uwagę na pliki setup.ini, po tym najłatwiej dojść czego tyczy się dany folder. Jeśli znajdziesz pliki dotyczące tej instalacji, to po prostu usuń folder je zawierający (tylko nie przypadkiem całe "InstallShield Installation Information") :D .
ale tych plikow nigdzie nie ma :D w tym problem :/ co mam robic ?? usunolem z rejestru cos o tej nazwie i nic . jak biore dodaj/usun programy to mi wyskakuje cos takiego :Błąd!
W czasie deinstalacji wystąpił problem i proces został przerwany .Proszę skontaktowac się z działem pomocy technicznej. Jak biore źeby instalowac to to samo wyskakuje tylko źe po angielsku . noi co robic ??
W czasie deinstalacji wystąpił problem i proces został przerwany .Proszę skontaktowac się z działem pomocy technicznej. Jak biore źeby instalowac to to samo wyskakuje tylko źe po angielsku . noi co robic ??
Poszukaj plików w rejestrze związanych z tą grą a jak nie da rady no to spróbuj te pliki które zainstalowało usunąć ręcznie .;d
Strona 1 / 1